Babalar neden mezuna kalmamızı istemez?

@Aurora1
tabi 1 yıl daha gitmesibi brnde istemezdim millete bakıyorum 2 3 mezun yapan var oha diyorum ben okadar 2 yi bile kalmam. 1. de de isteyerek değil ama napalım istemediğimiz garantisi olmayan bir sağlık bölümünde özel üni adı sanı olmayan .. neyapalım 2 türlüde 4de4lük olmuyor intiharmı edelim bu simülasyonu kazanamadık..
Zamanla yumuşayacaktır zaten büyük ihtimal ancak gelecek sınavda güzel bir sonuç getirmek hem senin için hem onun için en iyisi olur. Şimdiden moralini bozmaya gerek yok. Arada ufak tartışmalar olabilir ancak devam etmek lazım. 🧚

Nasıl karanlık ışığa ihtiyaç duyuyorsa, ışık da karanlığa ihtiyaç duyar. 🌚🌝

Bir de çoğu aile aşırı bilinçsiz. Onların zamanında üniversite sayısı çok kısıtlıydı ve her önüne gelen üniversiteye giremiyordu. Günümüz Türkiye'sinde neredeyse her ilde hatta ilçede üniversite olduğu için iyi kötü bir üniversitenin iyi olacağını düşünüyorlar da tamamıyla yanılıyorlar. Neredeyse her ilçede de üniversite açıldı. yüksek lise kıvamında üniversite okumanızı tavsiye etmiyorum. Sonucu gene işsizlik. Önceden üniversite sayısı azdı ve her önüne gelen üniversiteye giremiyordu. Üniversitelerin bir niteliği vardı anlayacağınız. Ülkemizde bir şeyin niteliğinden ziyade sayısına bakıldığı için pek yol kat edemiyoruz. Herkes üniversite okumak zorunda değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı