Babam çok değişik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya kimsem yok, gerek ailemde gerek çevremde kimsem yok, bu yüzden bu konuları burada anlatıyorum. Kusura bakmayın.

Çok değişik bir babam var benim, gerçekten değişik. Maddi durumumuz iyi olmasına rağmen kendi biriktirdiğim 3 kuruş para ile bir şeyler almama izin vermiyor, her şey kendi istediği gibi olsun istiyor, olmazsa şiddet uyguluyor. Gerek fiziksel gerek psikolojik. Artık bıktım.

Liseye gidiyorum, hiç arkadaşım yok. Dışarıya düzgünce çıkıp gezemedim. Artık sabredemiyorum, elimden de bir şey gelmiyor. En ufak bir karşı çıkmamda şiddet uyguluyor dediğim gibi. Ne yapabilirim? Bunu yaşayanlar var ise önerileriniz neler lütfen bana söyleyin. Dediğim gibi katil olmaktan veya intihar etmekten korkuyorum. Annem ise tamamen normal biri fakat babam annemi de kendine uydurmaya çalışıyor. Hiç unutmuyorum, 5 yaşında yanlışlıkla Ethernet kablosunu kesmiştim ve bunun yüzünden hastanelik oldum, 1 ay hastanede kaldım.
İnanmayanlar olacaktır illaki, kesinlikle troll yapmıyorum. İnanın bana.

Benim babam da öyle. 7 yaşındaki erkek kardeşim, 1 yaşındaki kız kardeşim yere düştü (o kadar da sert değil) Babam erkek kardeşimin kolunu tamamen kırdı. 70 gün hastanede yattı. 30.000TL masraf yaptık. Kendi hatasını kabullenmeyip anneme kızıyor bende gittim hakaret edip İstanbul'a kovdum (ama Adana da oturuyoruz).şu an çalışıyorum aylık 2.800 TL maaşıyla kardeşimin masraflarını ödüyorum şu an.

(Troll değil gerçek)
 
Benim babam da öyle. 7 yaşındaki erkek kardeşim, 1 yaşındaki kız kardeşim yere düştü (o kadar da sert değil) babam erkek kardeşimin kolunu tamamen kırdı. 70 gün hastanede yattı. 30.000TL masraf yaptık. Kendi hatasını kabullenmeyip anneme kızıyor bende gittim hakaret edip İstanbul'a kovdum (ama Adana da oturuyoruz).şu an çalışıyorum aylık 2.800 TL maaşıyla kardeşimin masraflarını ödüyorum şu an.

(Troll değil gerçek)

Kaç yaşındasınız hocam.
 
Eğer annene şiddet uyguluyorsa veya sana şiddet uyguluyorsa polisten destek al.

23.

Yaşınız gereği ona karşı çıkabileceğinizi düşünüyorum fakat benim böyle bir durumum yok :(

Dün konusu açıldı ben Amerika'da yaşayacağımı söyleyince hemen bana siyasi olaylar falan anlatmaya başladı. Banane kardeşim onlarda Türkiye şu anda seninle yaşanacak bir ülke değil. Orada Müslüman'lık olmazmış nesilim Türkiye'yi unutacakmış Hristiyan olacakmış falan zaten doğduğun yer Müslüman diye Müslüman oluyorsan bu işte bir sıkıntı vardı kalpten gelmeli din duygusu.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı