Babam ile oyun bilgisayarı topladık

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Benim de babama bilgisayar ile ilgili ögretebildiğim tek şey Google'a girip Youtube'dan (çiftçilik ile ilgili) videoları nasıl izleyebileceği oldu.

Baban doğru söylemiş.Başarıların devamını dilerim.
Çok teşekkür ederiz

Hayırlı olsun baba oğul çok güzel toplamışsınız.
Teşekkür ederiz. Ekran kartını upgrade yapınca daha çok video yüklemeyi düşünüyoruz

Çok hoş olmuş. Güzel sistem. Hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için

Hepsini yakın zamanda planlıyoruz. Iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz

Fazlasıyla etkilendim. Baba oğulun bu şekilde birlikte iş yapması gerçekten huzur veriyor.
Hiçte öyle bilmiyormuş gibi davranmadı.
Hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederiz. Babamın desteği ile çok daha iyi işler yapacağıma inanıyorum

Sıkılmadan baştan sona izlediğim videolardan biri oldu, hayırlı olsun yeni bilgisayarınız.
Çok teşekkür ederiz izlediğiniz için. Sıkmadıysak ne mutlu bize

Elinize, dilinize sağlık nede güzel anlatmışsınız
Çok teşekkür ederiz. Öğrendiklerimi aktarmaya çalışıyorum. Recep ve Ali bey benim bilgilerimin sahibidir aslında

4790K yerine 4460 ve Z97 Gaming 5 yerine h97 koyup ekran kartı alsaydınız iyi olurdu. HD 7770 şu zamanlarda oyun için çok düşük olmuş. Ama hayırlı olsun
Çok teşekkür ederiz, upgrade yapmayı planlıyoruz.Ilk once ekran kartından başlayacağız

Benim babamla yaptığım en sosyal etkinlik sabahın köründe dağa çıkıp kuş avlamak, şanslısın.
Babalarla birşeyler yapmak çok keyifli

Bu konuya bayıldım güle güle kullan kardeşimim
Beğendinize çok sevindik. izlediğiniz için teşekkürler

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Benim de babama bilgisayar ile ilgili ögretebildiğim tek şey Google'a girip Youtube'dan (çiftçilik ile ilgili) videoları nasıl izleyebileceği oldu.
Bence keyifli bişey aslında. Bildiğiniz birşeyi aktarıyorsunuz. Mutluluk verici birşey bu

Vay be... Keşke benim babamda böyle ilgili olsaydı.
Bence denemelisin. Güzel şeyler olabilir

Ne denebilir ki? Muhteşemden daha öte.
Beğendinize çok sevindik. Teşekkürler

Beni topladığınız sistemden ziyade böyle bir işte babanızla bir şeyler paylaşmanız mutlu etti. Allah onların vakitsiz eksikliğini bize göstermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…