Babama pişmanım

Ne anlatıyorsun sen dayı benim babam anneme vuracak ve ben karışmayacağım öylemi

Ölme biraz ileri olmuş, tabi birbirinizi öldürecek haliniz yok. Ama bakın sizde 'kaza' demişsin. Herhangi bir yaralanma söz konusuysa kaza olarak söylenir ve yine polis uzatmaz olayı. Açıkçası benim karım bana yapsa yada ben ona yapsam hastanede polis soru sorduğunda kaza olduğunu derdim o da aynı şekil derdi. Kendi aramızda çözebileceğimiz şeyler bunlar neden birbirimizi hapse gönderip birbirimizden uzak kalalım ki?

Ne anlatıyorsun sen dayı benim babam anneme vuracak ve ben karışmayacağım öyle mi

Unutmaman gerek seni yapan 2 kişiden biri baban ve 18'inden küçüksen bütün yasal hakların onlara ait. Sen karıştığında bu olaya baban seni red edebilir üstüne anneni ikna edip ona da ettirirse hem mirastan men edilirsin hem de yetimhaneye yollanırsın. Annen şikayetçiyse babanın tavırlarından en yakındaki karakola gidip sığınma istediğinde bulunabilir şikayetçi olarak ama şikayetçi değilse ve bunun hakkında bir şey yapmıyorsa bu onun bileceği bir şeydir. Bir de 21 yaşındayım neden yaşlı sandınız anlamadım.

Babana ne olursa olsun el kaldırman doğru değil pişman olman gerekiyor.

Sen olaya farklı yanaşıyorsun öyle yapabilir mi bilemem ancak öyle bir şey olursa işler daha yokuşa gider cezaevine kadar yolu olur. En iyisi garanti meslek + kaçış.

Babana ne olursa olsun el kaldırman doğru değil pişman olman gerekiyor.

Hocam ne alaka eğer annesine cidden yanlış yere vurduysa ve çocuğun da hayatını mahvediyorsa değil tokat yaşamalı mı sence böyleleri ?

Bu kısmı sonradan eklemişsiniz buna da cevap vereyim; Mahkeme 3.kişidir açıkçası ben 3.kişinin karışmasını istemem her şey konuşularak halledileceğini düşünmüyorum. Bazen çok sinirliyken saldırgan tavır gösterebilir insan yani karım sinirlenince bana vurma ihtiyacı duyarsa buna laf etmem.

Bir insanın başka bir insanın çenesine atacağı bir yumruk ciddi yaralanmalara sebep olur. Kazanın içerisinde kasıtlı saldırı bulunmaz. Öfkenin adı kaza değildir. Sokakta kavgada başının arkasına aldığı tek bir darbeyle felç kalan insanların hikayesini dinle bir.

Karşındakiyle bir türlü fantezi içerisindeyseniz bile yasal olarak belli bir miktarın üzerinde şiddet uygulamak kişinin kendisi şikayetçi olmasa bile başınızın ciddi oranda derde girmesine sebep olur. Aile içi şiddet kamu huzurunu tehdit eder. Kamu huzurunu ve mağduru korumak adına mağdur davacı olmasa bile durumdan komşular veya evdeki herhangi başka bir birey tarafından savcılığın bilgilendirilmesi dahilinde dava açılabilir.

Sen olaya farklı yanaşıyorsun öyle yapabilir mi bilemem ancak öyle bir şey olursa işler daha yokuşa gider cezaevine kadar yolu olur. En iyisi garanti meslek + kaçış.

Garanti meslek + kaçış derken ne demek istediniz? Babanıza vurduktan sonra ailenizi bırakıp iş bulup kaçacak mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…