Babamı Youtuber yapmak istiyorum

Bu arada fikir güzel. Ancak bunu babanıza sormanız gerek. :)
Technopat ne derse o. (y)
Yakın bi zamand anne- babaya sormak yerine Technopat'ta konu açıp "ben evlenmek istiyorum" diyenle karşılaşırsanız hiç şaşırmayın. Şahsen dört gözle beklediğim bir konu. :D
Recep Baltaş'ın kız isteme şeklini düşünemiyorum.:D

Bu arada @Akif Peköz, ben 2-4K videoları TV'den izliyorum. (Yeni 4K Smart TV aldım, hiç duymadın mı cahil:D)

İşte böyle: (Normalde 4K'da da izleniyor ancak bu gün sıkıntı oldu. Sizin de izleyeceğiniz gibi 2K'da en ufak takılma söz konusu değil.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam neden özellikle ''Kafa Ayarı 31'' ?

Ben böyle bir şey yaparsam babam dünya idolü olur herhalde adam haftada 2000KM Yapıyor en az tüm Türkiye'de dediğin gibi dağ bayırın da dağ bayırı.

Yok dostum 3 gün Kayseri Edirne arası sonra Edirne Mersin arası sonra Mersin üzerinden Sivas ve Kayseri. Ayda 10 Milyon TL'lik satışı başka türlü yapamayız.

İşte böyle: (Normalde 4K'da da izleniyor ancak bu gün sıkıntı oldu. Sizin de izleyeceğiniz gibi 2K'da en ufak takılma söz konusu değil.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu an bende denedim de harbiden izleniyormuş. Sizin sayenizde bir şey keşfetmiş oldum:D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı