Babanın ilk defa kızması

Hocam normal günümüz devam ediyormuş gibi yemek yedik. Gayet de morali yerinde, konuştuk. Sinir hastası sanırsam.

Dediğim gibi hayatı işi ona stres katıyor bunu da atamadığı için bir anda istemeden size veya başka birine bu stresi bırakabiliyor.

Babasından günde 2 kez kemer yiyenler beğendi(ben) babanın bu hareketleri normal stresli bir hayat yaşıyor ve o stresi birden istemeden sana gösterebiliyor.
Hocam ama psikoloji zedeleniyor insanın. Bunu yaşamış olman lazım.

Gülme emojisi atanlar ailesinden sürekli dayak yiyen tipler. Belli yaştan sonra böyle oluyor he de geç.

Bir de baban akpartili olma ihtimali var.
Galiba haklısınız hocam.

Hocam ama psikoloji zedeleniyor insanın. Bunu yaşamış olman lazım.

Hocam bir kez yaşadıktan sonra alışıyorsunuz size zarar veremez kesinlikle gönlü buna elvermez onun oğlusunuz sonuçta cidden en doğru seçenek babanla çok arayı yükseltme denileni yap yoksa böyle olabilir.

Arkadaş kendini biraz farklı sanıyor hocam normaldir üstüne gitmeyek.
Hocam daha önceden hatta doğduğumdan beri beni dövmedi. Belki de alışık olmadığım durum. Herkes dayak yemiş babasından galiba.

Dediğim gibi hayatı işi ona stres katıyor bunu da atamadığı için bir anda istemeden size veya başka birine bu stresi bırakabiliyor.
Bugün yorgun gelmişti zaten. Sürekli uyudu.

Kızdı derken öyle değil. İlk defa babamı böyle gördüm. Bana kızdı, üzerime yürüdü. Sebep ne derseniz ekmek almadığım için. Evde sürekli ekmek kavgası olur. Ben gitmeye üşenirim kardeşim alsın der o da inat eder almaz. Bazen alır. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Elim ayağım titriyor.
Bence normal. Benim babam her gün bana bağırır ve kızar ama yine de beni sever.

Hocam daha önceden hatta doğduğumdan beri beni dövmedi. Belki de alışık olmadığım durum. Herkes dayak yemiş babasından galiba.

Bugün yorgun gelmişti zaten. Sürekli uyudu.

Dediğim gibi siniri yatıştırmak için yol arıyor ama ters tarafına denk gelmişiniz o gün için.

Bence normal. Benim babam her gün bana bağırır ve kızar ama yine de beni sever.

Evet genelde böyle bir şey yaşadıktan sonra özür dileyip size bir şey alabiliyorlar.

@Shyquick hocam aranızdaki olay çözülür bundan sonra sizde dediklerinizi yapın babanızın bence.

Böyle bir babanız olduğu için hem şanslı hemde şanssızsınız, çok dert etmeyin bence ayrıca öyle her olay da eliniz ayağınız titrer ise aynı benim gibi çok sıkıntı yaşarsınız hayatınızda haberiniz olsun, kendinizin terbiyecisi olun, disiplinli olun emin olun sizin için çok iyi olur.

Böyle bir babanız olduğu için hem şanslı hemde şanssızsınız, çok dert etmeyin bence ayrıca öyle her olay da eliniz ayağınız titrer ise aynı benim gibi çok sıkıntı yaşarsınız hayatınızda haberiniz olsun, kendinizin terbiyecisi olun, disiplinli olun emin olun sizin için çok iyi olur.
Hocam şanslı yanları ve şanssız yanlarından örnek verir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı