İlk defa birini sevdim

İlkokuldan kız arkadaşımın teyzesi bizim sitede oturuyormuş. Yaklaşık 6 yıldan sonra rüyalarıma giren o kızı tekrar görmek hayatımı değiştirdi.
Onu görmek için camdan dışarıya baktığımda sürekli göz göze geliyoruz, sanki her zaman buraya bakıyormuş gibi.
Anlatacağım kimse olmadığından buraya yazmak istedim, aynı yaşadığım birkaç sorun da olduğu gibi.

Ailem onu arkadaşım olarak biliyor, ben de onlara arkadaşız gibi davranıyorum.
6 yıldır neredeyse hiç rüya görmeyen çocuk bir anda her gece onu görür oldu...
İyi sosyaller.
Adam ilkokuldan kız arkadaş yapmış lan bende istiyorum bu hayatı.

Sitede havuz var bazen onu yüzerken görüyorum bende girmeye cesaret bulamıyorum.
Bazen sitedeki bankta otururken yanındaki arkadaşıyla bana bakıp bir şeyler fısıldaşıyorlar.
Kızın sosyal medya hesapları yok.
Geçende doğum gününü burada kutladılar ailesiyle inip doğum günün kutlu olsun diyemedim.
Ben bunu lise aşkı olarak görmüyorum gerçekten ilerisini hayal ediyorum.
Ama sanırım ikimizde çok küçüğüz sadece uzaktan izlemekle yetineceğim 😭.
Bunu her sevgili konusunda yazarım: o da insan sende insansın. Biriniz çok farklı değil ki. Neden bu kadar utanıyorsun ? Onun senden tek farkı karşı cins olması. Hatta bu fark bile değil. Doğum gününü geçtim de o havuza girince sende yüz. Bu senin onunla sosyalleşmeni sağlar. Ama sanki ilk kez görüyorsun gibi davran. "yok ben şunu dersem hata yaparım, yok çok yaklaşmayım, konuşmayim utanırım" gibi şeyler düşünme. Onunla konuş. Öz güvenin olsun. Keşfedilmeyi beklersen kimse seni keşfetmez. O yüzden onunla konuşmayı dene. Ne biliyim onunla yüz filan. Bir daha doğum günü olursa kutla. Cesaretin olsun. Bir de şunu yazacağım, eğer bir şeyden çok utanç duyarsan ve "keşke şunu yapmasaydım" dersen emin ol onu sadece sen düşünürsün. Başka kimsenin umrunda olmaz. Çünkü unutur. Beyin önemsiz yerleri belleğinden sileceği için senin yaptığın o haraketi de silecek. Veya umursamıyacak. O yüzden hata yapmaktan korkma

Bebeğim, sana tutkuluyum. Seni severken haddimi aşmak istiyorum. Dudaklarını özlüyorum. O güzel kokunu yüreğimde hissediyorum gibi sözler söyleyebilirsin ama yaşın daha küçük bu laflar biraz abartılı olabilir. Ona seni seviyorum da diyebilirsin.

Haddi fazla aşmasın kötü şeyler olabilir:D

Bebeğim, sana tutkuluyum. Seni severken haddimi aşmak istiyorum. Dudaklarını özlüyorum. O güzel kokunu yüreğimde hissediyorum gibi sözler söyleyebilirsin ama yaşın daha küçük bu laflar biraz abartılı olabilir. Ona seni seviyorum da diyebilirsin.
Amacınız ne hocam sizin :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı