Bacağımdaki kırmızı noktalar

Ferhat D

Hectopat
Arkadaşlar selam, bu aralar bacaklarımda kırmızı noktalar çıkmaya başladı, nedenini bilmiyorum. İnternette her şeye bakma hastalığım var. Vücudumda ki en ufak bir şey de direk korkuyorum ve telaşlanıyorum. Bu bacaklarımda ki kırmızı noktalarda içimi parçalamaya başladı. Google'da baktığımda direk karşıma lösemi(kan kanseri) çıktı çok korktum ve şu anda bunu yazıyorum.
Fotoğraf ekledim ama çok küçük noktalar belli olmayabilir.
Bunu daha önce yaşayan ya şu an yaşayanlar var ise, beni aydınlatabilir mi?
İyi forumlar 🙂

IMG_20210722_171154.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet sadece insanla.

Google'a sorarsanız öksürükten kansere kadar varır olay. Ergenlikten gibi duruyor ama kesin sonuç için dermatolojiye gitmenizi öneririm. Buradan teşhis çok da kolay olmaz.

Evet haklısınız, ama birilerinin cümlelerine ihtiyacım var iyi ya da kötü. Teşekkür ederim.

Yazın isilik olabilir diyeceğim ama ona da benzemiyor. Ben diyeceğim o da değil bir sürü şeye benziyor. Doktora gitmekte fayda var. Bizler normal insanlarız. Doktorlar, aile hekimleri kadar bilgimiz yok.

Hocam Elazığ'dayım ve buna üstelik köy yerindeyim. Buralar aşırı derecede sıcak ondanda olabilir ve umarım ondandır. Cevap için teşekkür ederim.

Sıcakladığınız zamanlarda (en azından bende öyle) da olabiliyor, bulunduğunuz ortam sıcak mı? Aklıma başka bir fikir gelmiyor.

Arkadaşlar selam, bu aralar bacaklarımda kırmızı noktalar çıkmaya başladı, nedenini bilmiyorum. İnternette her şeye bakma hastalığım var. Vücudumda ki en ufak bir şey de direk korkuyorum ve telaşlanıyorum. Bu bacaklarımda ki kırmızı noktalarda içimi parçalamaya başladı. Google'da baktığımda direk karşıma lösemi(kan kanseri) çıktı çok korktum ve şu anda bunu yazıyorum.
Fotoğraf ekledim ama çok küçük noktalar belli olmayabilir.
Bunu daha önce yaşayan ya şu an yaşayanlar var ise, beni aydınlatabilir mi?
İyi forumlar 🙂

Eki Görüntüle 1115293
Benim ergenlikte (12-14) tüm bacağım kırmızı noktalarla kaplıydı. Yaşına göre durum değişebilir. Belki kıl çıkıyor olabilir. Ben de kırmızı nokta çıkan bölgede kıl çıktıktan sonra tüm kırmızı noktalar kayboldu. Bu arada lösemideki kırmızı noktalar daha farklı ve lösemi de görülen kırmızı nokta olsa dahi sadece kırmızı noktalarla kanser olmazsın. Yine de rahatsız oluyorsan ya da endişeleniyorsan doktora görünebilirsin.

Benim ergenlikte (12-14) tüm bacağım kırmızı noktalarla kaplıydı. Yaşına göre durum değişebilir. Belki kıl çıkıyor olabilir. Ben de kırmızı nokta çıkan bölgede kıl çıktıktan sonra tüm kırmızı noktalar kayboldu. Bu arada lösemideki kırmızı noktalar daha farklı ve lösemi de görülen kırmızı nokta olsa dahi sadece kırmızı noktalarla kanser olmazsın. Yine de rahatsız oluyorsan ya da endişeleniyorsan doktora görünebilirsin.

Yaşım 14 yani tam dediğin yaştayım 🙂😁ne olduğunu bilmiyorum umarım ergenliktendir.
Cevap için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı