Bacağımı sarıkız ısırdı

Hocam Google'dan konu ile alakalı birkaç görsele baktım da, geçmiş olsun cidden. Umarım atlatırsınız.

Yaklaşık yarım saat önce ısırdı. Yatakta Netflix izliyordum, birden bir şey hissettim. Korkup sıçrayınca bir acı hissettim. Yorganı kaldırıp ışığı yaktığımda ise malum, sarıkız örümceğiymiş. Köyde olduğumdan hastane uzak. Birazcık yumuşadı ayağımın üzeri ve sarılaşıp yumuşadı. Biraz sıvı geliyor etim. Ne yapmalıyım, bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Dediğim gibi, hastane uzak. Ağrı ve acı karışık var kenarlarında da yanma.
Bu işler şakaya gelmez,gitmeniz lazım.

Geçmiş olsun, Sarıkız örümceği zehir sahibi bir örümcek değildir yapılan araştırmalar sonucu zehir bezlerinin olmadığı ortaya çıkmıştır. Sadece enfeksiyonlu yaraya sebep olurlar o da bazı türleri. Ben de Van'a gittiğim de ısırılmıştım orada ki kişiler hemen sabunla yarayı ovalamıştı bende fazla bir şey olmadı.
Kemiğe kadar derinin yok olmasına fazla inanmadım ama bu hayvanların şakası yok tekrardan geçmiş olsun.
Hatta özellikle ülkemizin doğu tarafında yaşayan köylü halkı bu canavarları öldürmez çünkü genelde akrep ve kırkayak gibi sıkıntı canlılarla beslenirler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı