Bacak ve kalça kısmımda aşırı yağlanma var

Gökdeniz Uygun

Kilopat
Kendim 70 kiloyum aşırı derece bir kiloda değilim. Lakin vücudum alt tarafı üst tarafına göre aşırı orantısız duruyor. Alt taraf çok daha geniş ve bacaklarım aşırı kalın. İç bacaklarda yağ sarkması var. Bu nasıl çözülebilir spor salonuna yazılmayı düşünüyorum beslenmem biraz sağlıksız onu da belirtmem gerek. Sizce çözülür mü ne kadar sürede çözülür?

Hamur işi gıdadan olabildiğince uzak dur. Ara öğünlerde hıyar veya havuç gibi "çiğ" sebze ye sağlığa faydalıdır. Ayrıca kaşıntı için her banyoya girişinizde kaşınan bölgelerinizi olabildiğince sert şekilde keseleyin. İyi gelecektir.

Yapman gereken en önemli ve ilk şey sağlıksız şeyleri yemeyi bırak. Cips ve kola yok. Ekmek sadece kahvaltıda olabilir. Akşam 7'den sonra yemek yok. Sonra spor. Süreklilik başarıya götürür.

1.75 hocam

Yapman gereken en önemli ve ilk şey sağlıksız şeyleri yemeyi bırak. Cips ve kola yok. Ekmek sadece kahvaltıda olabilir. Akşam 7'den sonra yemek yok. Sonra spor. Süreklilik başarıya götürür.

Kendim bundan 8 ay öncesine kadar 90 kilodan 60'lı kilolara kadar düştüm lakin bir türlü o bacak ve kalçam gitmedi hocam :)

1.75 hocam

Kendim bundan 8 ay öncesine kadar 90 kilodan 60'lı kilolara kadar düştüm lakin bir türlü o bacak ve kalçam gitmedi hocam :)
60 kiloya düşünce de aynı şeyden şikayetçiysen ya doktor tavsiyesine ihtiyacın var ya da standartların çok yüksek. Veya hızlıca kilo vermişsen deri sarkması olabilir. Görmeden daha fazla yorum yapamayacağım dostum.

Bir miktar deri sarkması var iç bacaklarda nasıl yok edebilirim hocam.
Öneri verebilecek konumda değilim dostum ama mantıken baktığımda yavaş yavaş yağ yakmak mantıklı gibi geliyor. Bu da haftalar değil aylar sürecektir. Bu belirsizliği gidermek için de doktor görüşü almak en anlamlısı olacaktır.

Kendim 70 kiloyum aşırı derece bir kiloda değilim. Lakin vücudum alt tarafı üst tarafına göre aşırı orantısız duruyor. Alt taraf çok daha geniş ve bacaklarım aşırı kalın. İç bacaklarda yağ sarkması var. Bu nasıl çözülebilir spor salonuna yazılmayı düşünüyorum beslenmem biraz sağlıksız onu da belirtmem gerek. Sizce çözülür mü ne kadar sürede çözülür?
Karaciğerden kaynaklı bir kaşıntıdır muhtemelen. Şekerli ve yağlı gıdaları azaltmanız lazım ki karaciğer zorlanmasın. Ne kadar acı bir gerçek olsa da şeker ihtiyacını günlük yediğimiz ev yemeklerinden alıyoruz zaten :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı