Bağlaç hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
8
Yer
İstanbul
Merhaba sosyal moderasyonu. Bağlaçlar hakkında bir uyarı yedim fakat nerede bağlaç kullandığımı göremedim. "Yine de" kısmını ayrı yazdığıma eminim. Resim sunabilirseniz dalgınlıktan olduğunu kabul edeceğim.

Adsız.png

Bir de moderasyonun bağlaçlar hakkında böyle bir kaynak göstermesi bende aşağılık durumu yarattı. Bağlaç kullanmayı biliyorum, gözümden kaçmış olabilir. Sadece kuralları göstermeniz yeterli bence.

Ek soru: Aşağıdaki "Rapor" seçeneği ile cezalarımıza itiraz edebiliyor veya soru sorabiliyor muyuz? Böyle bir özellik varsa konu olarak bildirmemeye çalışacağım.

Son olarak Sosyal kurallarındaki 10 adet Türkçe kuralları kısmına bağlaçları kullanmak hakkında kural göremedim. Türkçe kurallarının ayrı olduğu bir kural konusu var mı?

"Yine de" olana lafımız yok zaten. "Fikir de" olarak yazmışsınız ve düzenlenip uyarı verildiği için de size "tam olarak doğru" olarak yansımış.

1597985658691.png

Yeşil sizin yazdıklarınız.*
Kırmızı ise düzenlenmiş hali.*

Bu tür konular yerine rapor üzerinden sormak çok daha iyi zaten. Türkçe içerisinde bağlaçların yeri çok büyük zaten. Bağlaçlara dikkat etmek zorundayız, iyi Sosyaller.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı