Bakıştığım kıza açılamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BayRamiz06

Hectopat
Katılım
5 Şubat 2018
Mesajlar
108
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlarım 3 aydır bakistigim bir kız var. Ona acilamiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Açılamamanın sebebi ''3 aydır sadece bakışman'' olabilir mi? Bakışmaktan öte gidebilirsen istediğini yapabilirsin.
Doğru ama o kadar kolay değil :D Sizin dediğiniz biraz cesaret istiyor fakat haklısınız zor da olsa yapılmalı bence.
 
@Silinen üye tek başına bulunduğu bir anda yanına git ve ona olaya sakin bir şekilde girerek açılmaya çalış. Ya da takıldığı oturduğu yerleri biliyorsundur herhalde artık. Okul çıkışında onu en sık gittiği mekana götür ve orada her zaman aldığı şey den al ve yavaştan olaya gir.
 
Doğru ama o kadar kolay değil :D Sizin dediğiniz biraz cesaret istiyor fakat haklısınız zor da olsa yapılmalı bence.
Kolay demedim. Faaliyet istiyorsa icraat göstermek zorunda. Her göz göze geldiğin biriyle ilişki yaşamayacağına göre 2 medeni insan gibi konuşarak ciddiliğini dile getirebilir. Bakışmayla sadece kendini tatmin eder. Gidip de hemen aşkını ilan etsin demiyorum. En azından başlangıç için hoş bir sohbete adım atabilir.
 
Kolay demedim. Faaliyet istiyorsa icraat göstermek zorunda. Her göz göze geldiğin biriyle ilişki yaşamayacağına göre 2 medeni insan gibi konuşarak ciddiliğini dile getirebilir. Bakışmayla sadece kendini tatmin eder.
Doğru.
 
Kızı iyi analiz etmen gerek yoksa soğuk duş etkisi yaşarsın yakın arkadaşın değil ise git açıl bence.
 
Kardeş git açıl korkma ben 2 yıl açılmadım en son açılınca bana pahalıya patladı çoktan erkek arkadaşı olmuş yani bence topla kendini açıl özellikle de şansına güvenmiyorsan.
 
Anladığım kadarıyla bakışıyorsanız ikinizde birbirinizden hoşlanıyorsunuz ve gidip açılsan bu ızdırap bitecek :)

Peki ya hiç uygun şartları hazırlayıp kızın gelip seninle konuşmasını sağlamayı düşündün mü? Mesela bir örnek: Yolda giderken aniden düşmek (bu çok ekstrem bir örnek oldu ama ne demek istediğim umarım anlaşılmıştır). Belki de bu sayede o konuşmak için ilk adımı atmış olacak ve muhabbet ilerledikten bir kaç gün sonra açılmak için gerekli cesareti kendinde bulabileceksin. Kaleyi içten fethetmek gibi düşün.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı