Baldur's Gate 3 alınmalı mı?

Her övülen oyun popüler kültür oyunu oluyor demek :D
Hahaha. Sadece övmek demek. Az kaldı, insanları oyunu oynamıyor diye hakaret bile edeceksiniz.

Popüler kültürün kölesi bir oyun derken? Oyun hakkında hiçbir bilgisi olmayan insanlar konuya doluşmuş. 😃
Merak etme senden daha bilgiliyimdir oyun hakkında, en azından sorgulayarak cevaplıyorum. Kafan dolma bilgiler ile konuşmuyorum.
 
Apayrı oyunlar, biri ARPG biri CRPG. Baldur's Gate'i alın, 2 saat oynayınca iyice anlaşılıyor zaten ne olduğu, beğenmezseniz iade edin. Cyebrpunk zaten klasik FPS ARPG, onun ne olduğunu öğrenmek için denemek gerekmiyor.
 
Popüler kültürün kölesi olup oyunu “tanrı” katına çıkararak, bir oyuncunun sevmediği bir şeyi diretmeleri de kendilerini komik duruma düşürüyor, farkında değiller.

Bir şey yeni çıktığı için satın alırsın ki onu ilk deneyimleyesin. Yeni çıkan oyunlar başarılı ise ve adını duyururlarsa da popüler olurlar. Popüler kültür köleliği oyunu sevmekle değil oyunu her yerde paylaşıp popülerliği bitince salmaktır.
 
İkisinin de oynanış videolarına bakıp, kendi içinde bir karar ver önce. Sen ne istiyorsun önemli olan o. İki oyun tür olarak farklı, ikisi de bence kaliteli yapımlar. Parasını ikisi de hak ediyor, sıra tabanlı deneyiminiz varsa Baldur's Gate 3'ü sevmeme ihtimaliniz çok düşük. Yoksa bile türe yeni başlayacaklar için de zorluğu iyi ayarlamışlar+Türkçe oyun.

Cyberpunk ise gerçek zamanlı aksiyon RPG, Witcher olsun RDR olsun bu tarz oyunları oynayıp sevdiysen bunu da seveceksindir.

Yani özetlersek biri kaliteli bir elma, diğeri kaliteli bir badem. Canın ne çekiyorsa onu al.
 
Şahsen BG3'ü yanlış hatırlamıyorsam 150 saat kadar oynayıp bitirmiştim. Buna rağmen bence herkese önerilecek bir oyun değil, hatta niye bu kadar çok ilgi gördü onu bile anlamadım DOS2 bana göre çok daha güzel bir oyundu ama BG3 çıkana kadar bileni bile yok denecek kadar azdı.
 
Şimdi arkadaşlar oyun gerçekten güzelki milyonlarca insan deli gibi oynuyor tek kafama takılan oyundaki görev mantiği yani normal bir hikayeli oyun olmasini bekleyemeyiz ama beni yönlendirmediği zaman sıkılırım diye korkuyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı