Baldur's Gate 3 Myrkul nasıl yenilir?

Krino6

Hectopat
Katılım
4 Eylül 2020
Mesajlar
182
Çözümler
2
Oyunda mutlu mutlu ilerlerken Ketheric Thorm ile savaştım ve onu boss sanıp yendiğimde "İyi tatlıdan bu görevde bitti." diyerek sevinmiştim. Fakat yanılmışım. Myrkul dediğimiz abi biraz güçlü çıktı ve tıkandım. Nasıl yeneceğim hakkımda hiç bir fikrim yok. Save'i geriye alıp mapteki görevleri de dolaştım mob'ları öldürdüm. Fakat seviyede atlayamadım. Bu savaştan kaçınmamın bir yolu da yok oyundan ilerlemek için bitirmem lazım. Nasıl yapacağım hakkında en ufak bir fikrim yok, adam resmen bana tek taraflı katliam yapıyor.

Ekibimde dövüşçü olarak benim karakterim, Karlach, Wyll, Astorian var. Thorm'u yine ortalama bir savaşta halledebiliyorum. Fakat sonrasında Myrkul geldiğinde karşılık bile veremiyorum. Sanırım oyun burada bitti benim için, ne yapacağım hakkında bir fikrim yok. Bu yer altı bölgesinin içinde gezip elde edebileceğim bir şey var mı beni güçlendirecek? Wyll'in paktını yapan şeytan ile karşılaştım, onu kurtarıp ondan bir adet çağırma büyüsü bir de kılıç aldım o kadar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Myrkul'u geçemezsin ama konuşarak Ketheric Thorm savaşını atlayabilirsin. Böylece fazla hasar almayıp Myrkul'a karşı bir şansın olabilir.
 
Başka yerlerdeki yapmadığın görevlere gidebilirsin belki levelin düşük kalmıştır. Kendimi dövüşçü, gölgeyüreği sihirbaz yapıp, aylin, lae zel ve astarionla tekte geçmiştim. Büyücü bir karakter deneyebilir ya da kullanmıyorsan parşömenleri kullanabilirsin. Çok güçlü büyüler var.
 
Oyunda mutlu mutlu ilerlerken ketheric thorm ile savaştım ve onu boss sanıp yendiğimde "iyi tatlıdan bu görevde bitti." diyerek sevinmiştim. Fakat yanılmışım. Myrkul dediğimiz abi biraz güçlü çıktı ve tıkandım. Nasıl yeneceğim hakkımda hiçbir fikrim yok. Save'i geriye alıp mapteki görevleri de dolaştım Mob'ları öldürdüm. Fakat seviyede atlayamadım. Bu savaştan kaçınmamın bir yolu da yok oyundan ilerlemek için bitirmem lazım. Nasıl yapacağım hakkında en ufak bir fikrim yok, adam resmen bana tek taraflı katliam yapıyor.

Ekibimde dövüşçü olarak benim karakterim, karlach, wyll, astorian var. Thorm'u yine ortalama bir savaşta halledebiliyorum. Fakat sonrasında myrkul geldiğinde karşılık bile veremiyorum. Sanırım oyun burada bitti benim için, ne yapacağım hakkında bir fikrim yok. Bu yer altı bölgesinin içinde gezip elde edebileceğim bir şey var mı beni güçlendirecek? Wyll'in paktını yapan şeytan ile karşılaştım, onu kurtarıp ondan bir adet çağırma büyüsü bir de kılıç aldım o kadar.

11 gün olmuş konu açılalı ama eski savelerden birine dönüp Jaheira'yı ekibine katarsan işin kolaylaşır ben öyle yaptım.
 

Geri
Yukarı