Bu bildiğim kadarıyla eklenecek son büyük yama olacak.
Bu bildiğim kadarıyla eklenecek son büyük yama olacak.
Bende tekrardan başlayacağım herhalde 400 saat oynadığım ilk çevrimdışı oyun Witcher 3'ü 350 saat kadar oynamıştım.Bir drow-Bard gidilir şimdi![]()
Teması çok iyi oyunu normal karakter ile bitirip Dark Urge ile oynayınca bir daha normal olarak oynamıyorsun yine Dark Urge olarak oynayacağımKara dürtü: Dürtülerimi kontrol edemiyorum. Kaç gölgeyürek! Rrararaarararrrrrr!
Anlatıcı: Dingince gelen bıçak darbelerinden sonra...
Bu tarz sekanslardan keşke daha fazla olsa. Oyunda kara dürtü ile direkt olarak gidişatı değiştirebilmemize rağmen hikaye olarak pek anlatıcı ve doyurucu bir karakter değil. Bu sebeple kara dürtü karakterinin dürtülerinin kontrolünü oyunda daha fazla kaybetmesini isterim.
Bende tekrardan başlayacağım herhalde 400 saat oynadığım ilk çevrimdışı oyun Witcher 3'ü 350 saat kadar oynamıştım.
Teması çok iyi oyunu normal karakter ile bitirip Dark Urge ile oynayınca bir daha normal olarak oynamıyorsun yine Dark Urge olarak oynayacağım![]()
Kesinlikle oyna çok farklı bir kafa, kötü olarak oynamak zorunda değilsin ama oyun seni buna göre cezalandırıp ödüllendirebiliyor.Ben de 2 kere bitirdim 330 saatim var, daha Dark urgeye hiç bakmadım öyle diyeyimBu sefer onla oynayalım bakalım.
Bende tekrardan başlayacağım herhalde 400 saat oynadığım ilk çevrimdışı oyun Witcher 3'ü 350 saat kadar oynamıştım.
Teması çok iyi oyunu normal karakter ile bitirip Dark Urge ile oynayınca bir daha normal olarak oynamıyorsun yine Dark Urge olarak oynayacağım![]()
Bu yüzden ilk Tav ile oynamak lazım Dark Urge kesinlikle hikayeyi asıl deneyimlediğin yer.Hocam oyunu ilk kez oynadığım zaman Dark Urge karakteri ile deneyim etmiştim. Şu anda Tav karakteri ile oynuyorum. Ancak çok sıkıcı geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.