İnceleme Baldur's Gate 3

Legionx15

Decapat
Daha fazla  
Oyunu alırken biraz önyargılıydım çünkü genelde Türk oyuncular daha çok hikayeli oyun oynarken üçüncü şahıs veya FPS tercih eder, fakat şöyle ki ben ne hayatımda Baldur's Gate serisi oynadım ne de sıra tabanlı aksiyon tarzı oyun oynadım. Oyuna başlarken kafam çok karışacak vs. sandım ama bir şekilde oyuna kendini entegre edebiliyorsun. Özellikle ilk 10 saat cidden güzel bir deneyimdi oyun seni bir şeye zorlamıyor istediğin eylemi yapabiliyorsun bu çok büyük bir artıdır benim için zaten oyunun neden 17 bin sonu olduğunu da açıklıyor bence, gerçi tamamen 17 bin sonu yok sadece varyasyonlu haliyle 17 bin ama yine de varyasonlu sonları saymazsak cidden sayılamayacak kadar bir sürü son bulunuyor bu da keyif veren şeylerden. Oyunda farklı sınıflar ve farklı ırklar var bu da oynanış açısından her şeyi destekliyor eğer bir kere bitirirseniz oyunu bir kere farklı bir sınıfla oynadığınızda inanılmaz farklı bir deneyim oluyor. Oyunda zorlanıcağınız bir şey yok bir yerden sonra güçlenince acayip bir şekilde sarıyor, cidden su oyuna şans verilmesi lazım oynadığım en iyi oyun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı