Banka kartı önerisi

Banka kartı açtırmak istiyorum ama hangi bankadan açmalıyım bilmiyorum, istediğim şeylerde aidatın olmaması, sınırsız (veya çok) sanal kart açabilme özelliği ve açtığım karta harcama limiti koyabilme özelliği istiyorum. Bir de oyun/dijital medya kampanyaları da olursa tadından yenmez.
Kampanya aramıyor olsanız Enpara derdim ancak kampanya vb. Şeyleri istiyorsanız Garanti iyi bir seçenek.

İş Bankası'nın ATM'leri nakit dolar/euro/sterlin alıyor bankada döviz biriktirirsen kolaylık. Ancak geçen gün bir ATM 2 tane 200 liramı kesti 1 tanesinin kenarı elimde kaldı para ATM'de kaldı ve hesabıma geçti.

Genellikle çoğu bankada kampanyalar kredi kartı üzerinden dönüyor.

Yani banka hesabıyla kredi kartı kullanmadan sadece banka kartıyla ekstra sanal kart açma hizmetini bir düzgün garanti sağlıyor diyorsunuz.

İş Bankası'nın ATM'leri nakit dolar/euro/sterlin alıyor bankada döviz biriktirirsen kolaylık. Ancak geçen gün bir ATM 2 tane 200 liramı kesti 1 tanesinin kenarı elimde kaldı para ATM'de kaldı ve hesabıma geçti.

Genellikle çoğu bankada kampanyalar kredi kartı üzerinden dönüyor.

Bu tarz para kopma yırtılma durumlarında yırtılan parça ile birlikte "Ziraat Bankası" şubesine giderseniz parayı değiştiriyorlar bilginiz olsun.

Banka kartı açtırmak istiyorum ama hangi bankadan açmalıyım bilmiyorum, istediğim şeylerde aidatın olmaması, sınırsız (veya çok) sanal kart açabilme özelliği ve açtığım karta harcama limiti koyabilme özelliği istiyorum. Bir de oyun/dijital medya kampanyaları da olursa tadından yenmez.
Eğer Kart kampanyası istiyorsanız Maximum Genç veya Bonus Genç'in bankamatik kartlarına bakabilirsiniz. Bu iki kartta da güzel kampanyalar var. Ziraat açabilirsiniz ancak kampanya olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı