Gayet güzel bir banka. Bence yanlış düşünüyorsun.Akbank çalışanı bile böyle düşünmez. Atmleri bozuk banka.
Aynı gün içinde 2 atm gezip para çekemediğimi bilirim. Akbank'ın ATM'lerinde problem olduğunu herkes biliyor.hiçbir zaman sorun yaşamadım ? Sen bi kere sorun yasamissindir belki ama en kral en komsiyonsuz adam gibi adam bankası.
Benim deneyimlerim bu yönde. Problem yaşadığım bir bankadır Akbank. Yıllardır Garanti kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.Gayet güzel bir banka. Bence yanlış düşünüyorsun.
Öğrenciyseniz 2.000 TL kredi kartı veriyorlar. Bu kadar artan kur dolayısıyla taksitle ürün almanızı, yani kredi kartı kullanmanızı tavsiye ederim.
Aynı gün içinde 2 ATM gezip para çekemediğimi bilirim. Akbank'ın ATM'lerinde problem olduğunu herkes biliyor.
Benim deneyimlerim bu yönde. Problem yaşadığım bir bankadır Akbank. Yıllardır Garanti kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.
Siz? Kim kredi kartı veriyor diye soruyosanız da tüm bankalar. "Kredi kartı kullanmam." demenizin üzerine önerdim.Kim hocam?
Kralım ne dememi bekliyorsun? Akbank ATM'lerinde problem yaşadım. Akbank ATM'leri problemli dememem mi lazım? Sorunumu nasıl tanımlayabilirim?Akbank ATM'leri derken genel bir yorum yapman cok yanlış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.