Banka tavsiyesi

Kredi için garantiyi öneririm, yoldan rastgele geçenleri bile çevirip kredi veriyorlar. Daha rahat kredi çekebileceğin başka banka yoktur muhtemelen.
 
Kredi için garantiyi öneririm, yoldan rastgele geçenleri bile çevirip kredi veriyorlar. Daha rahat kredi çekebileceğin başka banka yoktur muhtemelen.
Bknz;
7644D6C0-9730-4117-BA9C-ABE209222ADA.png
 
Hizmet kalitesi, kredi kartı ve kampanyalar için İş Bankası’nı öneririm. Yapı Kredi de iyi bir alternatif. Para transferleri ve vadeli hesaplar için de ON’u tavsiye ediyorum.


Hiçbir avantajı yok. Kredi kartına 1 senedir dokunmadım bile. Enpara’nın birçok alternatifi var.
Enpara hesabı açmıştım dün sonra kullanmayacağımı düşünüp kart gelmeden iptal ettim. Akbank hesabı için başvurdum fakat İş Bankası dediniz ikilemde kaldım 🤣
 
Enpara öneririm. Kart ücreti yok. EFT/Havale ücreti yok. Canlı destek ile hemen müşteri temsilcisine ulaşılması güzel. 5 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
 
Ben puan kazanmayı sevmiyorum. :D Onun peşinde koşup araştıracak vaktim yok.
Her alışverişinizde sabit olarak indirim veya puan kazanabiliyorsunuz. Kampanyalara katılmanıza bile gerek yok. İş Bankası kartlarım kampanyalarla birlikte senede en az 10000 TL kazandırıyor. Yapı Kredi ve Garanti BBVA kartlarım da aynı şekilde kazandırıyor. CEPTETEB gibi harcamalarınızı faizsiz olarak 3 ay öteleyen bankalar da var.
 
Her iki bankadan da hesap açmanızı öneririm. Akbank da iyi bir tercih fakat müşteri hizmetleri bana tuhaf geldi. E-posta ile verilen cevaplar bazen benim taleplerimle alakalı bile olmuyordu. :D
Peki hesap açarken hangi şubeyi seçtiğimizin önemi var mı? Bir de genç kart tarzı bir şey istemedim. Düz hesap kartı istedim. Gençlere özel kart tavsiyeniz var mı Akbank’ta?
 

Geri
Yukarı