Ben 30 saat modsuz oynadım. Demircilik falan yaptım para kastım. Bi' tane krallığa girdim. Orada da bayağı geliştim. Sonra kendi krallığımı kurayım dedim ama olmuyor. 2 tane şehir ve kalem var. E şimdi benim lord almam lazım. Save ata ata alıyorum, geliyor krallığıma. Sonra 1 dakika sonra falan çıkıyor. Yok yani orada tıkanmıştım. Yani ne kadardı hatırlamıyorum 2 milyon falan param vardı. Oyunda sanki bir düzensizlk var, ya da ben beceremedim. O kadar param var. Yani ne bileyim rüşvet vereyim ihanet etsin, bana gelsin. Ya da başka bi' krallıkla aram iyiyse, onunla birleşip. Düşman krallığa saldıralım. Yok illa her şeyi kendin yapcan. Paranın çok da bir değeri yok.
30 saatten sonra doymuştum. Bir de mod ile oynayayım dedim ama ne kadar uğraşırsam, uğraşayım beceremedim. Artık tam sürümü beklemeye bıraktım. Oyunu Epic Games'ten kupon ile 60TL'ye alınabiliyor. Ama şeyi de diyeyim 30 saati severek oynadım. Daha çok şey eklenebilirdi. Tam sürüme kadar ekleyebilirler ama pek sanmıyorum. Modları bekleyeceğim artık.