Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
80 saate yakın oynadım, oyunun erken erişim de olduğunu unutmamak gerekiyor. Adamlar bu zamana kadar 200'den fazla bug giderdi ve CPU kullanımın da düzeltmeler getirdi. Sistemimi yeniledim ve tekrar yükleyip Allah yolunda, hak yolunda, şahadet şerbetinden bir yudum alarak savaşacağım. Oyun bu fiyata alınır ve oynanır
120 saat Bannerlord, 3000 saati geçik Warband oynamış biri olarak söylüyorum ki: Oyunun cidden çok fazla eksiği var, tamamlanmaya devam ediliyor; fakat bir süre sonra oyun kendini tekrara düşüyor MP olarak da çok keyif veren bir deneyim sunduğunu söyleyemem.
O kadar zaman bekledikten sonra hayal kırıklığı olmuştu. Bazı oyun geliştirici firmaların günümüz şartlarına yetişememesinden dolayı bu çoğu proje de oldu.
Sevdiysen alırsın tabi ki. Fakat sorun şu. Alanların bir kısmı Warband'ın biraz daha gelişmiş hali diyor. Bence indirimde alınır kesinlikle. Warband'ı yıllardır oynuyorum. Hemen hemen çıktığı yıldan beri. Seneye kısmet olursa alacağım.