Bannerlord FPS düşmesi sorunu

Arif Emre Doğru

Hectopat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Merhabalar. Bannerlord'u ilk oynadığımda hafif FPS düşmeleri yaşıyordum. Performansı arttırmak için oyunun özellikler sekmesindeki başlatma seçeneklerinin ayarlar kısmına şu kodu girdim: -Malloc=System -USEALLAVAILABLECORES -High -heapsize 2097152 ama bu kod aldığım FPS'i̇ arttıracağına azalttı ve şu an oynayamıyorum bile. Bu kodu geri almamın bir yolu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Kodu aldığım sitenin linki:Mount & Blade II: Bannerlord FPS Arttırma Rehberi - İzzet Emre Demir

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı şekilde başlatma seçeneklerinden o kısmı silebilirsin. -High ve -heapsize 2097152 kısımlarını sadece silip tekrar dener misin ?
Cevap için teşekkür ederim.Sildim ama maalesef bir işe yaramadı.Nvidia denetim masasından da bazı şeyleri değiştirmiştim.Onunla alakalı olabilir diye ayarlarları biraz kurcalayacağım.

Nvedia ayarlarında eklediğin oyunu kaldırarak düzeltebilirsin. Fps düşürecek bişey varmış gibi gözükmüyor oyuna gelen güncellemeden kaynaklanmış olabilir

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı