Bannerlord Savaştan Kaçmak

Bence var gücünüzle savaşın, oyunun keyfide böyle çıkıyor zaten şimdi geri alırsanız artık hep almaya başlarsınız böyle savaşlarda. :D.
Hocam 49 kişi ile 600 kişiyi nasıl yenebilirim ki? Birsürü lejyoner dediğim 5-10 tane falan ama yapana kadar da canım çıktı 😃.
Savaştan kaçılır mı bre gafil?!
Türklüğümden şüphe ettim valla.
Tam olarak budur ya. Yenilmenin ve o yenilmenin verdiği hırs oyunu daha bir güzel yapıyor bence. Tekrar toparlanınca bir yerde o lordu gördüğünüz zaman onunla yaptığınız savaş ve moda girmeniz çok güzel bir olay :D. Bilmiyorum fakat ben şahsen oyuna kaptırıyorum kendimi bazen.
Abi daha gelişemeden tekrar başlamam gerekirse bunalırım artık.
Warband'de crtl+alt+f4 yapınca hepsi ölüyordu. Deneyin bence. :D
Gittim hilelere baktım internette, önce belgeleri değiştirip hilelere izin vermek gerekiyormuş. Ama direk savaştan kaçabileceğim bir hile bulamadım. Hepsini şak diye katledince de bir garip hissettim, adam devletin lideri galiba. Yanında onca lord da varmış, esir aldım. Çok hoşuma gitmedi, başka bir yol bakmaya çalışacağım.
Oyun Auto-Save yapıyor son Save'ye geri dönün düzelir.
En son adam önümü kesince save almış 🙁.
Oyundan tat almak için önce 150 lira bayılmak gerekiyormuş😂😂
Forumdan bir baba yiğit hediye etti oyunu, piyango vurdu bildiğin.

Hocam 49 kişi ile 600 kişiyi nasıl yenebilirim ki? Birsürü lejyoner dediğim 5-10 tane falan ama yapana kadar da canım çıktı 😃.

Türklüğümden şüphe ettim valla.

Abi daha gelişemeden tekrar başlamam gerekirse bunalırım artık.

Gittim hilelere baktım internette, önce belgeleri değiştirip hilelere izin vermek gerekiyormuş. Ama direkt savaştan kaçabileceğim bir hile bulamadım. Hepsini şak diye katledince de bir garip hissettim, adam devletin lideri galiba. Yanında onca lord da varmış, esir aldım. Çok hoşuma gitmedi, başka bir yol bakmaya çalışacağım.

En son adam önümü kesince Save almış 🙁.

Forumdan bir baba yiğit hediye etti oyunu, piyango vurdu bildiğin.

Zaten yenemiyeceksin :) , örneğin ben Total war oyunlarında küçük bir ordum ile büyük düşman birliğine yakaladığımda o savaşı yapmak daha çok keyif veriyor, düşmana verdirtebildiğin kadar kayıp verdirtmeye çalışıyorsun, böylece stratejik zekanda gelişiyor ,sonrasında gitgide ustalaşıp çok az adamla büyük orduları bile yenebilecek taktikler keşfediyorsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı