Bannerlord'da hiçbir klan krallığa katılmıyor

egetrh

Decapat
Katılım
19 Temmuz 2021
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1 şehir 3 kaleden oluşan bir krallığım var ama bir tane bile klan krallığıma katılmadı. Onlarca lord ile konuştum ama hepsi "Ben şimdiki efendimden memnunum. Ne para kesen ne de ilişkimiz bunu değiştirebilecek derinliğe sahip." dedi ama neredeyse 1 milyon dinarım var ve konuştuğum lordlardan biriyle ilişkim 100'dü. Şu an krallıktaki benim klanımdan başka tek klan yoldaşıma kale verip kurduğum klan ama o da bana asker sağlamıyor bile.
 
Nüfuz kasman gerek sanırım.Zaten gerçekçi de bakarsan mesela Vlandiyalı bir lord küçük bir krallığa neden katılsın? İkna etme olayı da önemli tabii ki.
 
Nüfuz kasman gerek sanırım. Zaten gerçekçi de bakarsan mesela Vlandiyalı bir lord küçük bir krallığa neden katılsın? İkna etme olayı da önemli tabii ki.

Çok fazla nüfuzum var ve cazibe yeteneği de 288 ama sorun şu ki evlenmeden önce evleneceğimiz kişiyle konuşurken bir şeyler soruyor biz de cevap vererek ikna etmeye çalışıyoruz ama lordları çekmeye çalışırken böyle bir diyalog olmuyor bile direk reddediyor bug falan olabilir diye düşündüm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı