Barfiks ile biceps kasım iyi ölçüde gelişir mi?

BurakKaplan

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F MPK 5.0GHz 32MB 6 Çekirdek AM5 işlemci

ANAKART:
MSI PRO A620M-E 6000MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 mATX Anakart

EKRAN KARTI:
MSI GeForce RTX 4060 Ti Ventus 2X Black 16GB OC GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı:

RAM:
XPG Lancer Blade Black 16GB 5600MHz CL46 DDR5 Ram (AX5U5600C4616G-SLABBK)

SSD:
MSI Spatium M450 500GB PCIe Gen4 x4 Okuma 3600MB – Yazma 2300MB M.2 SSD

KASA:
MSI MAG FORGE M100A D60 600W 80+ RGB mATX Kasa
Meslek
Öğrenci
Barfiks yapmaya başlasam, biceps kasım belirgin şekilde gözükür mü?
Barfiks demiri öneriside alabilir miyim ayrıca? 100-130 cm.

Barfiks yapmaya başlasam, biceps kasım belirgin şekilde gözükür mü?
Barfiks demiri öneriside alabilir miyim ayrıca? 100-130 cm.
Barfiks için ciddi oranda gelişmiş olman gerekir tek seferde 7 8 tane yapıp bırakmayla yavaş gelişme gösterirsin daha etkili yöntemler araştırabilirsin.

Barfiks, direkt olarak biceps kasına etki etmez. Öncelik büyük sırt kası olan latissimus dorsi çalışır. Bununla birlikte arka kol kası olan triceps kasları aktiftir. Barfiks yapabilmek için sırt ve kol kaslarınızın belli bir seviyede olması gerekir. Başlangıç için zor harekettir. Bence başlangıç için 20 kğlik bir dumbel seti ve açılı bench sehpası alarak başlamanız. Kol, omuz, gögüs ve sırt hareketlerinin büyük çoğunluğunu yaparsınız.

Barfiks, direkt olarak biceps kasına etki etmez. Öncelik büyük sırt kası olan latissimus dorsi çalışır. Bununla birlikte arka kol kası olan triceps kasları aktiftir. Barfiks yapabilmek için sırt ve kol kaslarınızın belli bir seviyede olması gerekir. Başlangıç için zor harekettir. Bence başlangıç için 20 kğlik bir dumbel seti ve açılı bench sehpası alarak başlamanız. Kol, omuz, gögüs ve sırt hareketlerinin büyük çoğunluğunu yaparsınız.

Avuç içi bana bakacak şekilde yapacağım. Tek seferde 10 tane yapabiliyorum yavaş yavaş kendimi geliştirmeyi düşünüyorum. İleri de dambıl almayı düşünüyorum ama şimdilik barfiks e izin veriyor ailem.

Avuç içi bana bakacak şekilde yapacağım. Tek seferde 10 tane yapabiliyorum yavaş yavaş kendimi geliştirmeyi düşünüyorum. İleri de dambıl almayı düşünüyorum ama şimdilik barfiks e izin veriyor ailem.
Anladım. O zaman sorunuza yanıt vereyim: Biceps kasınız bir miktar pump olur ama iyi ölçüde gelişmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı