Barfiks yaparken nelere dikkat edilmeli?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rıza baba bisikleti ihmal etme sakın çünkü vücudunun gelişmesi için growth hormonunun iyi bir şekildi salgılanması gerekiyor bunuda en çok bacak çalışarak salgılattırabilirsin .

Yapmadığım spor yok zaten hem boy hem kas için yapıyorum. Genetik önemli de ben genede elimden geleni yapayım da gerisi benim elimde değil zaten.

Rıza baba bisikleti ihmal etme sakın çünkü vücudunun gelişmesi için growth hormonunun iyi bir şekildi salgılanması gerekiyor bunuda en çok bacak çalışarak salgılattırabilirsin .
Toparlayacağım yakın zamanda, bir odayı heba ettim bu iş uğruna 1-2 alet edevat bekliyorum.

Arkadaşlar barfiks konusunda da oldukça mesafe katettim, dışa bakan pozisyonda 10 tane olması gerektiği gibi barfiksi asılı pozisyonda istisnasız, zorlanmadan çekebiliyorum.

Günlük belirli bir sayınız var mı? Ben şuan karışık olarak her gün kafama estiğinde 5-6 tane çekiyorum.

Kilo almaya bak biraz. Spora başlamadan önce ısınma hareketleri yap , birden yüklenme günlük 5 -10 tane çekmeye başla. Sonra yavaş yavaş yükseltirsin. Yumurta , süt, balık beyaz et yüklen biraz. İyi sporlar. Kolay gelsin.

10-13 tane çekebildiğim halde ben bile 6'lık çalışmalar yapıyorum. Kendini zorlaman sana bir şey katmaz.
Kafana estiğinde çekiyorsan ısınmadan çekiyorsun demektir.

Ben ısındıktan sonra 6'lı seansı yapıyorum ve Technopat'dan hemen bir soru cevaplıyorum Aradaki zaman 5 dakikayı geçmeyecek şekilde 1 saatte 12 seans yaparsan kafidir.

Ben 2 aydır yapıyorum galiba, sırt kaslarında öyle ahım şahım bir gelişme yok Ancak ön taraftan baktığınızda fark ediliyor bir uğraş içerisinde olduğumuz.
Sırt kasları kolay değil yani

Tavsiyem barfiks çekmeye başlamadan önce biraz ısınmandır. İmkanın varsa dışarı çık koşu yap, kondisyonda çok önemli hem koşarakta vücudunun birçok kasını çalıştırırsın ve koşmak kardiyonunda bir parçası olduğu için fazla abartmadan koşuda yaparsan kaslarının belirginliği artar kondisyonunda aynı şekilde. Barfiks mevzundada ellerini omuz genişliğin kadar açık tut ve kendini yukarı kaldırırken nefes ver yani kuvvet uygulerken nefes ver, nefes kontrolün iyiyse daha zor yorulursun hemde doğru yaptığın püf noktalara bir yenisini daha eklersin Ve unutma çok barfiks çekmek çok kas yapmak değil. Fazla yapmaya uğraşma, işinde iyi birinden bi program al ona uyarak uygula hareketleri ve sadece barfikslede bitirme şınav, mekik vs. ekle İyi çalışmalar.

O zaman bende öyle yapayım her seansta 3 tane çekerim. Isınmayı da aklıma geldiğinde yapıyordum ama düzenli 1-2dk ısınırım artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…