Daha fazla
- Meslek
- Active Directory - Security Uzmanı
- Profil Kapağı
- 1522600635
Arkadaşlar bir süredir barfiks ile uğraşmaktayım, ilk günlere nazaran çok bariz gelişme oldu kol bölgelerimde.
Benim sorunum ise belirli bir miktarı geçememek, çok zorlarsam 15 barfiks yapabiliyorum.
Ancak 15 barfiks demek kendime zarar vermem anlamına geliyor.
Standartta ise 10 adet çekebiliyorum ve kesinlikle bu işi kuralına göre, hilesiz hurdasız yapıyorum.
12 barfiks falan zorlayıcı oluyor açıkçası, indiğimde ter ve sıcaklık basmış, kızarmış oluyorum.
İlk başladığımda 1-2 çekip bırakıyordum zorlamamak açısından, sonradan 5 falan oldu bir haftada.
Daha sonradan aldı başını 10'lara geldi ve 12'lerde tıkanıyorum.
Az önce de 12 tane çektim ve şuan resmen can çekişiyorum, vücudum çok terledi ve ısındı.
Bu seviyenin üzerine çıkmak için ne yapmak gerekir?
Benim sorunum ise belirli bir miktarı geçememek, çok zorlarsam 15 barfiks yapabiliyorum.
Ancak 15 barfiks demek kendime zarar vermem anlamına geliyor.
Standartta ise 10 adet çekebiliyorum ve kesinlikle bu işi kuralına göre, hilesiz hurdasız yapıyorum.
12 barfiks falan zorlayıcı oluyor açıkçası, indiğimde ter ve sıcaklık basmış, kızarmış oluyorum.
İlk başladığımda 1-2 çekip bırakıyordum zorlamamak açısından, sonradan 5 falan oldu bir haftada.
Daha sonradan aldı başını 10'lara geldi ve 12'lerde tıkanıyorum.
Az önce de 12 tane çektim ve şuan resmen can çekişiyorum, vücudum çok terledi ve ısındı.
Bu seviyenin üzerine çıkmak için ne yapmak gerekir?