Çözüldü Barracuda 510 SSD'nin hızları yavaş

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Umut Karan

Kilopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Seagate Barracuda 510
Anakart
B450M S2H
Selam, 1 yıldan uzun süre önce aldığım Seagate Barracuda 510 250GB SSD için mantıksız yazma verileri elde ediyorum. Yaptığım testleri burada sizinle paylaştım fikirlerinizi bekliyorum. Kendilerinin verdiği datalardan çok daha az yazma hızı alabiliyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_18.png
    378 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20.png
    34,6 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_21.png
    27,1 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_22.png
    23,8 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_23.png
    72,2 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleyen: Moderatör:
Diskiniz arıza veya hasar görmüş gibi gözüküyor.

Birçok SS de görülen bir durum benim 860 EVO SSD de az önce test yaptim yazm bazen 530 bazen 320 çıkıyor kafasına göre ama sorun teşkil etmiyor servisede yolladım değişmedi yazılım güncellemesi yapabilirsin.

SSD ölmüş. Yeni konu açın SSD önerelim.

530 ile 320 anlarım da 1200 ile 300 aynı değil ki.

Çözüm
SSD ölmüş. Yeni konu açın SSD önerelim.

530 ile 320 anlarım da 1200 ile 300 aynı değil ki.

Evet aynı değil benim bir arkadaşım 30klık laptopu var M.2 SSD'si var onda da test yaptım yazma onda da böyle düşük yani bunun bir çözümünü bulamadim bircok SSD de var bu sorun ben SSD mi servise yolladım bir şey değişmedi.

Bu hızla gitmesi yerine yeni SSD alması daha iyi olur.

Genelde okuma yapiyor yazma dusuk olsa bile fazla hissetmeyecek ne gerek var.

SSD yazma hızı ölmüş yazma hızının ölmesi demek SSD ölmüş demek. Bilgisayarda her veri yazma ile yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…