Başımıza Gelen En ilginç Olaylar

Benim başımdan geçen en ilginç olay ise, oyuna yeni başladığım zamanlar Heimerdinger ile oynuyordum. 3v5 kalmıştık, ben Turret görevi görürken, bizim diğer iki arkadaş oyunu kazanmıştı. 1.5 saat sürmüştü oyun...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
5v5 idi. Takımın Gang için gelmişti. Ben Gangplank'tım. Herkes Fight'a girdi, ben ise Ulti atıp kaçmıştım. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir oyunda, oyunun adını vermek istemiyorum... 10 kişi birbirine girdi. Full canla sırf ben kaldım. Koskoca haritada küçücük bir kız hoplaya zıplaya gezdim. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
US Server'ında Kassadin ile oynarken, yanımda Heimerdinger'la birlikte kasıyordum. 2 adam kestik, 2'sini de ben aldım. Buna sinirlenen Heimerdinger ingilizce anlamsız anlamsız konuştu. Ben de bayağı sinirlendim ve, "s.... senin g.... adam gibi konuş lan!" yazdım. Adam daha sonra "Aga Türk ya. :D" deyince PC başında gülmekten öldüm.:D En ilginci buydu işte.:D (Umarım yanlış bir şey yazmamışımdır.) :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Taric'le olayla hiçbir ilgim olmadan, Damage vermeden, 3 kişinin girdiği adamdan Kill aldım. Hala aklımda soru işareti.

Kanıt : caetay
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ana hesabımda arkadaşım olan birisiyle yan hesabımda onun yan hesabıyla karşılaşmıştım. /all üzerinden birbirimize söverken "Kaç levelsin lan" demem ile birlikte ana hesabını söyledi. Aynı koridorda olduğumuz için pek savaşasım gelmemişti o arkadaşla :D Yendim sonra tabii, Azir almışım acır mıyım hiç.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı