Başka birisinin rüyasını görmek mümkün mü?

Makaleler
1
Yer
Türkmenistan
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci programmist(programci, yazilimci), 3DS MAX ögrencisi
Selam herkese. YouTube'da bir kanalda gormustum. Kanal ismi simdi hatirliyamadim. Ama kanal teknoloji kanalidi. Kanaldaki bir videoda bir insanin ruyasini bir cesit teknoloji kullanarak gorduklerini ve hatta kayit ettiklerini soyledi. Bende inanmadim ama bir tarafdan gercek olabilir mi diye kendime sordum. Sizce boyle teknoloji icat edildi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen gerçek değil ve gerçekleşecegini düşünmüyorum

Artı -1 Eksi
İcat edildi mi bilmiyorum ama ilerleyen zamanlarda rüyayı kaydedip daha sonradan tekrar görmenin mümkün olduğunu duymuştum.
Yanlışım varsa düzeltin, rüya zaten beyindeki dalgalanmaların adı değil midir? Bir zaman sonra bunu ölçebilecek bir alet çıkar mutlaka.

Ama filmlerdeki gibi yan yana yatıp, diğerinin rüyasına süzülmek pek bir imkansız geliyor.

İcat edildi mi bilmiyorum ama ilerleyen zamanlarda rüyayı kaydedip daha sonradan tekrar görmenin mümkün olduğunu duymuştum.
Gercek olsa cok iyi bi icat. Herkes dener.

Evet baska birisinin ruyasina girmek mumkun degil gibi ama ruyayi gormek mumkun olabilir.

Ben rüyalarımda şarkı sözleri görüyorum bazen, bazense melodiler. Eğer onları yeniden görebilseydim ve düzenleyebilseydim harika olurdu.
Ruyayi duzenleme makinesi olsa cok eglenceli olurdu ama mumkun gibi gorunmuyor.

Bide simdi aklima geldi sanal gerceklik gozlugumu bi seyler vardi. Yani onu kullanarak ruyadaymis gibi yapilabilinir bence. Yani kendin sanal ortam yaratip orda dolasiyorsun ama pek gercek gibi olmaz o gozlukle.

Hayır yani düzenlemek derken görmek, ardından kağıda yazıp kağıtta düzenlemek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…