Rüya Kontrolü Mümkün Mü?

Rüyada olduğunuzu anladığınız zaman onu kontrol edebilirsiniz. Tabi bu hemen olacak diye bir şey yok uzun uğraşlar sonucu insanlar direk rüyasını kontrol edebiliyor. Mesela odanızda yerde kırmızı bir halı var diyelim gerçek hayatta ve siz onu rüyanızda mavi olarak görüyorsunuz yani rüyada olduğunuzu bilmiyosunuz ama diyosunuzki bu halı kırmızıydı nasıl mavi oldu o anda anlıyorsunuz ki rüyadasınız ve ondan sonra rüyanızı kontrol etmeye başlıyorsunuz. Bu gibi ipuçlarıyla anlaşılıyor ilk başlarda.

Bu konuyu nasıl görmedim ben?

Rüyada olduğunu anlaman için bazen konuşma tarzları bile yetiyor. Çok konuşkan birisini rüyada suskun görürseniz olaya uyanabiliyorsunuz. Bir çok kişi cevap vermiş zaten, ben de farklı bir şey yazayım. Benexol, size 4K rüya görmeye olanak sağlıyor :D
İçerdiği B12 den olsa gerek.

Siz checkpoint oluşturmaktan bahsediyorsunuz.

Belli noktalara belli süreler için müdahale etmek.

Rüyanın bir telefon klübesinde başlaması veya nerede başladığını bilmediğiniz bir rüyada milkshake içmeniz gibi.

Tüm rüyayı komple size ait bir senaryo ile kontrol edebileceğinizi sanmam.

Eğer öyleyse hemen sizleri şuraya alalım. :D

X-Men Wiki :D
Rüyamda yanına gelip yatarken seni dürtmek için çabalarım bundan sonra. :D

Lucid Rüya oluyor o. Çok güzel bir şeydir. Lucid Rüya görme taktikleri oluyor. Bir video atayım hem nedir ne değildir iyice anlarsın hemde nasıl yaparsın görürsün.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rüya? O ne?(!)Bu arada cidden 1.5 2 yıldır rüya gördüğümü hatırlamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı