Başka illerden motor nasıl alınır?

Halihazırda Aksaray'da yaşıyorum istediğim motor sarı sitede İstanbul veya denizli bölgesinde aramızda 500-700 km var kış günü motorla gelinmiyor. Sizce motor taşımacıları var mı?
Varsa da ortalama ücreti ne kadar tutar.

Motor otobüse sığarsa otobüsçülerle konuşmalısın.
200 CC bir motor sığar mı?
Bir nakliyeci ile anlaşmanız lazım. Kasalı aracı olan birisi, Km'ye göre size fiyat verecektir. Direk anlaşırken pazarlık yaparak uygun bir fiyat ayarlayabilirsiniz. Motorun olduğu illerdeki nakliyecilere bakın internetten.
Nakliyecilerin gideceği nokta benim istediğim yer değilse? Örneğin Aksaray'a gelen var mıdır?

200 CC bir motor sığar mı?

Nakliyecilerin gideceği nokta benim istediğim yer değilse? Örneğin Aksaray'a gelen var mıdır?

Şehirler arası nakliye yapanlar var, onlardan biriyle anlaşırsınız. Fiyatta ona göre olur tabii ki. Otobüste olabilir ama bazen bir bisikleti bile alırken sorun çıkarıyorlar, ona göre önceden teyit almanız lazım son anda sizi ortada bırakmasınlar.

Otobüslerde düzgün bir şekilde gelme ihtimali düşük diye düşünüyorum. Nakliyecilerde fiyat konusunda beni üzer mi acaba?

Çok büyük firmalara değil de daha küçük esnaf tarzı firmalara giderseniz, mesela kişinin bir kamyoneti vardır, bu tarz taşıma işleri yapıyordur. Onunla pazarlık edersiniz, uygun bir şeyler ayarlarsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı