Baskıcı aile tipi

Bir şey isteyen insan onu elde etmek için çabalar. Bunu yapmak için de motivasyon ve isteğe ihtiyacı vardır. İhtiyacı yoksa bile bunlar ile o işi daha rahat yapacaktır. Siz bir konu için başarılı olmak istiyorsanız bunu yapmanız için ailenizin size söylemesine gerek yok. Sizi fazlaca baskılamaları sadece motivasyonu ve isteği azaltır. Aynı durumu pek çok kişi, ben de dahil yaşadığım için çok iyi anlıyorum. Ama bir çözüm önerisi sunamıyorum çünkü aynı durumdan ben de muzdaripim.

Bir şey isteyen insan onu elde etmek için çabalar. Bunu yapmak için de motivasyon ve isteğe ihtiyacı vardır. İhtiyacı yoksa bile bunlar ile o işi daha rahat yapacaktır. Siz bir konu için başarılı olmak istiyorsanız bunu yapmanız için ailenizin size söylemesine gerek yok. Sizi fazlaca baskılamaları sadece motivasyonu ve isteği azaltır. Aynı durumu pek çok kişi, ben de dahil yaşadığım için çok iyi anlıyorum. Ama bir çözüm önerisi sunamıyorum çünkü aynı durumdan ben de muzdaribim.

Bazen duymamazlıktan gelmek veya vurdumduymaz olmak şart.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı