Behzat Amir
Centipat
Hocam TR hesabımı bırakıp bırakmamakta hala kararısızım. Her girdiğim el kaybediyorum çoğu zaman benden bağımsız sebeplerle. Ne düşünüyorsunuz?Görürsünüz bence.
Hocam TR hesabımı bırakıp bırakmamakta hala kararısızım. Her girdiğim el kaybediyorum çoğu zaman benden bağımsız sebeplerle. Ne düşünüyorsunuz?Görürsünüz bence.
Dostum bırak gitsin TR hesabını. Para edecek bir değeri varsa satabilirsin. En iyisi EUW. Orada TR'deki gibi çok toxic yok. Üşeniyorum diyorsan 30 levele kasmaya, 15 liraya hazır kasılmış hesaplar oluyor. İçinde 50 60k mavi öz de bulunuyor. Onlardan alabilirsiniz.Hocam TR hesabımı bırakıp bırakmamakta hala kararısızım. Her girdiğim el kaybediyorum çoğu zaman benden bağımsız sebeplerle. Ne düşünüyorsunuz?
O hesaplara güvenemiyorum. 3-4 el oynayarak 6 level oldum bile hocam. Fiora, Darius, Riven açık ve 3000 mavi özüm var. Sanırım istediğim çarları açmam uzun sürmeyecekDostum bırak gitsin TR hesabını. Para edecek bir değeri varsa satabilirsin. En iyisi EUW. Orada TR'deki gibi çok toxic yok. Üşeniyorum diyorsan 30 levele kasmaya, 15 liraya hazır kasılmış hesaplar oluyor. İçinde 50 60k mavi öz de bulunuyor. Onlardan alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.