Başlangıç görevleri bir anda gitti?

Hocam TR hesabımı bırakıp bırakmamakta hala kararısızım. Her girdiğim el kaybediyorum çoğu zaman benden bağımsız sebeplerle. Ne düşünüyorsunuz?
Dostum bırak gitsin TR hesabını. Para edecek bir değeri varsa satabilirsin. En iyisi EUW. Orada TR'deki gibi çok toxic yok. Üşeniyorum diyorsan 30 levele kasmaya, 15 liraya hazır kasılmış hesaplar oluyor. İçinde 50 60k mavi öz de bulunuyor. Onlardan alabilirsiniz.

Dostum bırak gitsin TR hesabını. Para edecek bir değeri varsa satabilirsin. En iyisi EUW. Orada TR'deki gibi çok toxic yok. Üşeniyorum diyorsan 30 levele kasmaya, 15 liraya hazır kasılmış hesaplar oluyor. İçinde 50 60k mavi öz de bulunuyor. Onlardan alabilirsiniz.
O hesaplara güvenemiyorum. 3-4 el oynayarak 6 level oldum bile hocam. Fiora, Darius, Riven açık ve 3000 mavi özüm var. Sanırım istediğim çarları açmam uzun sürmeyecek 🤗

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı