WSL ve sanallaştırma yazılımları ilk adım için iyidir. Nasıl kuracağını öğrenmek vs. açısından fikir edindikten sonra sanallaştırma yazılımlarına gerek kalmıyor. Dual Boot ile kolayca iş hallediliyor.
Ne açıdan? İki türlü de kurulum yapmak aynı sürüyor. Windows kullanmadığım için ikisi arasında boot etmeyi beklemem gerekmiyor, bu çok sürmüyor zaten. Yani pek de pratiklikleri yok, yeni deneyenler için kolay bir ortam oluşturuyorlar o kadar.Bence sanal makineler Dual Boot'tan daha pratik.
Sanal makineler ile Dual Boot arasında devasa performans farkı var.Bence sanal makineler Dual Boot'tan daha pratik.
Hocam aslında arayüzlere vs. de göz atmak istiyorum. Dediğiniz ile oluyor mu?WSL yani Windows Subsystem Linux mükemmel bir teknoloji.
Ne açıdan? İki türlü de kurulum yapmak aynı sürüyor. Windows kullanmadığım için ikisi arasında Boot etmeyi beklemem gerekmiyor, bu çok sürmüyor zaten. Yani pek de pratiklikleri yok, yeni deneyenler için kolay bir ortam oluşturuyorlar o kadar.
Hocam aslında arayüzlere vs. de göz atmak istiyorum. Dediğiniz ile oluyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.