Başlangıç motoru olarak Drift L alınır mı?

dxmorgan

Hectopat
Daha fazla  
Bugün A1 ehliyete yazıldım. Drift L'nin 0'ı 70-80 bin arası, taksitle almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? İlk motorum olacak, motordan çok anlamıyorum cok fazla bütçem yok maksimum 80 bin (taksitle alacağım için başka alternatif de bulamadım).

3yı yaklaşık 15.000kmdir biniyorum. 1 Kere kışın kar altında bıraktıtan sonra çalıştırdım ve gaz teli koptu. Belki karla alakası yoktur bilmiyorum ama. Onun dışında 3 kez kaza geçirdim 1 lira masraf çıkarmadı rutin bakımları haricinde.

Başlangıç motoru için 50cc olup, 80cc çevrilebilen BlueBird gibi modellere bakmanız daha uygun. Motoru iyice kavradıktan sonra diğer modellere yönelebilirsiniz.
Kral adam öğrendikten sonra motoru satıp yenisini almakla neden uğraşsın. Alsın bir tane parçası ucuz 125'lik ehliyet yükseltene kadar idare etsin.

Bugün A1 ehliyete yazıldım. Drift L'nin 0'ı 70-80 bin arası, taksitle almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? İlk motorum olacak, motordan çok anlamıyorum cok fazla bütçem yok maksimum 80 bin (taksitle alacağım için başka alternatif de bulamadım).
Driftl ile felan uğraşacağına bütçeni arttırmaya bak. Düzgün bir şey al

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı