Başlangıç motoru olarak YZF R125 alınır mı?


Başlamak için rahat bir pozisyonda motoru sürmeli. İlk motoru olacağı için herhangi bir düşmede cebide daha az yanacaktır. İlla düşecek diye bir şey tabii ki yok ama diğer etkenleri de düşünmeli. Bana kalırsa 1 yıl naked veya scooter tarzı bir motorla acemiliğini atmalı ardından diğer motorlara geçmeli.
 
İnsanlara "düşersin. masrafı fazla olur." diye bir öneriyle motor önermek yerine "eğitimle başla. hangi motorla başlarsın başlayabilirsin." diyebilirsin. İstenirse ve bacak boyu da yeterse 700-750cc motorlarla bile motosiklete başlayabilirsin. Bu mantıkla motosiklet önerilmez.
 
İnsanlara "düşersin. Masrafı fazla olur." diye bir öneriyle motor önermek yerine "eğitimle başla. Hangi motorla başlarsın başlayabilirsin." diyebilirsin. İstenirse ve bacak boyu da yeterse 700-750CC motorlarla bile motosiklete başlayabilirsin. Bu mantıkla motosiklet önerilmez.

Bu yönüyle düşünmemiştim buna katılıyorum."direk düşersin" kısmı için illa düşeceksin diye bir şey yok şeklinde eklemiştim aslında. Yeni kasa R125 geliyor haberini gördüm ama daha ülkemize girmedi diye biliyorum. Ki bu durumda arkadaşımız eski kasalardan bir R125 tercih edecek bütçesiyle. O fiyata canı sökülerek alınan eski model bir motor mu almalı yoksa nitekim sıfır bir motor veya sıfır ayarında bir motor mu almalı? Bu yönden de bakılmalı duruma.
 
Yok kral alınmaz o motoru millet temiz kullanmıyor grenajları çok pahalı millet düşersin dediğinde tersleme çünkü haklılar istediğin kadar eğitim al boşluğuna denk gelir kendini yerde bulursun senin hatan olmasa bile bende öyle diyordum ya demeyin şöyle niye düşeyim diye 30 la giderken golf yüzünden kendimi yerde buldum şükür masrafım yoktu başlangıç olarak çok yüksek fiyatlı alma 60-120k arası alınabilir Raider NS125 voge 125r RKS tarzı motorlar al ek olarak o yeni kasa R125 R25 fiyatında olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı