Başlangıç seviyesi için kitap tavsiyesi

849620

Picopat
Arkadaşlar selam, ben kitapyurdunda dünya klasikleri olarak geçen bir kategoride birkaç kitap hoşuma gitti. Onlardan 7 tane aldım 112.49TL toplam tuttu. Bayağı ucuz geldi, hocalarıma bunu söyleyince çevirenlerin de önemli olduğunu almamamın daha iyi olacağını söylediler. Kapra yayıncılık gerçekten kötü mü, alanlar düşüncelerini söylerse mutlu olurum. Teşekkür ederim.

Almak istediğim kitaplar;
Beyaz geceler.
Bir delinin hatıra defteri.
Bir idam mahkumunun son günü.
Genç Werther'in acıları.
İvan ilyiç'in ölümü.
Pal sokağı çocukları.
Satranç.

Konudan bağımsız olacak ama beyaz geceler kitabı gerçekten çok iyi. Ama sadece ilk bölümü güzel, diğer bölümlerinden gram bir şey anlamadım. Satranç kitabını da almak istiyorum. Ben henüz kitap okumaya yeni başlıyorum ama sen yeni mi başlıyorsun okumaya? Ben de başlangıç seviyesi için göz atayım mı bu kitaplara?

Son düzenleyen: Moderatör:
@849620
Kitap okumaya yeni başladığınızı söylediğiniz için garip gelebilecek bir tavsiye.
Mümkün olduğunca sevdiğiniz tarzda ve eski/eski basım kitapları okuyun.
Tüm hayatınızda, derslerinizde, sınavlarınızda size lazım olacak bir fark elde edersiniz;
Kelime dağarcığı daha çok gelişir, zenginleşir.

Malesef çoğumuz İstiklal Marşını veya Atatürk'ün Gençliğe Hitabesini bile anlayamıyoruz...

Konudan bağımsız olacak ama beyaz geceler kitabı gerçekten çok iyi. Ama sadece ilk bölümü güzel, diğer bölümlerinden gram bir şey anlamadım. Satranç kitabını da almak istiyorum. Ben henüz kitap okumaya yeni başlıyorum ama sen yeni mi başlıyorsun okumaya? Ben de başlangıç seviyesi için göz atayım mı bu kitaplara?

On kişiydiler kitabını al. İlk 40 sayfa kafa karıştırıcı ama kalan kısmı çok iyi. Ondan sonra da Martin Eden kesinlikle oku

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı