Başyapıt sayılabilecek anime önerileri

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, uzun bir dizi/film serüveninden sonra araştırma ve düşüncelerime dayanarak biraz anime dünyasına girmeye karar verdim. Nasıl sinema sektöründe LOTR, Star Wars, Godfather gibi kült hale gelmiş, başyapıt sayılabilecek ve kesinlikle izlenmesi gereken filmler var ise anime içinde aynısını düşünmekteyim. Fakat konuya çok yabancı olduğum için ve çok fazla kategori ve anime olduğu için ne kadar bakınırsam bakınayım hangisini izleyeceğime net karar veremiyorum. Sizlerden ricam yukarıda belirttiğim gibi anime için sadece kült hale gelmiş ve herkes tarafından kesinlikle beğenildiğini düşündüğünüz animelerden tavsiye vermeniz. Maalesef bana çok hitap eden bir sektör değil fakat en azından hiç izlemedim demekte istemiyorum. Önerileriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim, iyi Sosyaller.

Hepsini not alıyorum teşekkürler. Şuan için bana pek fazla hitap eden bir sektör olmadığı için kısa olanları izlemeye biraz daha fazla özen gösteriyorum, çünkü devam edip edemeyeceğimden emin değilim. İçine çekerse vaktime değeceğini düşündüğüm uzun animeleri izlemeyi ayriyeten yakın çevremden gelen tavsiyeler ile manga okuma fikirlerim var. Belirttiğim gibi, şuan için pek de zevkle izlemiyorum. Yavaştan almam gerek.

Akame Ga Kill, Charlotte, Elfen lied, No Game no Life, Sword art Online(Sadece 1. Sezonu izle devamı çöp).

Türleri farklılık gösterebilir.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bu animelerin eşi benzeri yoktur benim için. Hepsinin yeri ayrıdır. Mutlaka izlenmeleri gerekir.

Ek olarak geçenlerde Arcane'e başladım. Animasyon olarak her yönüyle bu kadar beğendiğim bir yapıt var mı hatırlamıyorum. Ona da bir bakmanızı dilerim.

Hepsini not alıyorum teşekkürler. Şuan için bana pek fazla hitap eden bir sektör olmadığı için kısa olanları izlemeye biraz daha fazla özen gösteriyorum, çünkü devam edip edemeyeceğimden emin değilim. İçine çekerse vaktime değeceğini düşündüğüm uzun animeleri izlemeyi ayriyeten yakın çevremden gelen tavsiyeler ile manga okuma fikirlerim var. Belirttiğim gibi, şuan için pek de zevkle izlemiyorum. Yavaştan almam gerek.
Hocam Initial D ilk sezonu 1998 yapımı aklınızda bulunsun. Ama sonradan grafikler iyileşiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı