Başyapıt sayılabilecek anime önerileri

Hocam aslında shounen türü altında dediğiniz gibi animeler var fakat bu animelerde genelde o kadar fazla filler var ki izleyesin gelmiyor bir süre sonra, örnek vermem gerekirse; Naruto, One piece, bleach vb.

Bu arada öneri olarak baş yapıt diyebileceğim Bleach ve Naruto bu ikisini filler bölümleri atlayarak izlerseniz daha fazla keyif alırsınız diye düşünüyorum, Code Geass ve Death Note bu ikisi kesinlikle izlenmeli zaten konu olarak benzer ve izlerken de aynı hisleri uyandırıyor.
Bu dediklerim genel olarak anime izleyen tayfanın genel olarak izlemiş ve sevdiği animeler özellikle Death Note ve Code Geass diğer ikisine uzun ve eski çizim olduğu için yanaşmayanlar var fakat tavsiyem izlemenizdir.

Death Note. Attack on Titan.
@yamankm foto bi yerden tanıdık geliyor.

Sizin fotoğrafta bana çok tanıdık geldi hocam.

Kendi başına bir şey beceremeyip hep başkalarının yardımına koştuğu çocuk ana karakterlerden bıkmıştım ve o sıra One Punch Man izlemiştim ilaç gibi gelmişti. Hala bende yeri ayrıdır.

Monogatari serileri. Az önce Owarimonogatari 2nd Season'u bitirdim cidden şu ana kadar izlediğim en iyi seri olabilir, ilk defa bir anime beni mutluluktan ağlattı gidin izleyin şu başyapıtı.

Aoi Bungaku Series (12 bölüm-TV)
Tekkon Kinkreet (Film)
Monster (74 bölüm-TV)
Saraiya Goyou (12 bölüm-TV)
Vinland Saga (24 bölüm-TV)
Kenpuu Denki Berserk (25 bölüm-TV)
Mononoke (12 bölüm-TV)
Psycho-Pass (22 bölüm-TV)
Aku no Hana (13 bölüm-TV)
Pet (13 bölüm-TV)
Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru (23 bölüm-TV)
Trigun (26 bölüm-TV)
Blood+ (50 bölüm-TV)
Kurozuka (12 bölüm-TV)
Perfect Blue (Film)
Great Teacher Onizuka (43 bölüm-TV)

Saraiya Goyou, Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru ve Trigun hariç kalanlar R - 17+ (violence & profanity) ve R+ - Mild Nudity diye işaretlenmiş. Myanimelist en iyi listesinin ilk 50'sinden 30'a yakın anime izledim. İçlerinden sadece Monster ve Vinland Saga animelerini ekledim. Başyapıt kişiden kişiye değişir sonuçta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı