Batarya sağlığı 0 gözüküyor

suskunkedi

Hectopat
Makaleler
3
Baterybar da laptop batarya sağlıgına bakmak istedim. Batarya sağlıgıma baktıgım zaman batarya yıpranma durumunu göstermesi gerekiyorken 0 gösteriyor.

Batarya sağlıgının düştüğüne eminim laptop 5 yıllık ve şarjda bayağı kullanıldı.

Ekte resim olarak belirttim sorun nerede uygulama da ayarmı yapmam gerekiyor.

Dosya Ekleri

• fdfdfdf.PNG
    fdfdfdf.PNG
    6,3 KB · Görüntüleme: 159
Laptoplar zaten şarjda kullanılması en sağlıklısı. Batarya yıpranması 0 diyor dikkatli okursan.

Hocam onu gördüm ama 0 olması imkansız yanlış gösteriyor galiba batarya kaç defa şarjda kullanıldı 5 senedir kullanılıyor %1 bile düşmedimi.
Hocam eğer Laptopunuz'la seyehatlere çıkıyorsanız pili değiştirin. Ama masada sürekli şarjda kullanıyorsanız değiştirmeye gerek yok.

Yok değiştirmeyecegim sağlıgını ögrenmek istiyorum sadece.

Hocam onu gördüm ama 0 olması imkansız yanlış gösteriyor galiba batarya kaç defa şarjda kullanıldı 5 senedir kullanılıyor %1 bile düşmedimi.

Yok değiştirmeyecegim sağlıgını ögrenmek istiyorum sadece.

Laptoplar zaten şarjda kullanılır. Hafta da 1 kere çıkarmak en mantıklısıdır zaten. Bu uygulama yanlış gösteriyor. Bende de 0 diyor ama şarj 30 DK de bitiyor.

Laptoplar zaten şarjda kullanılır. Hafta da 1 kere çıkarmak en mantıklısıdır zaten. Bu uygulama yanlış gösteriyor. Bende de 0 diyor ama şarj 30 DK de bitiyor.

Bataryasıı çıkarıp şarjda kullansam sıkıntı çıkarır mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı