Battery Boost kapatılmalı mı?

Mercin

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: i3-12100F
Ekran kartı: Sapphire redon RX 6700 10GB.
SSD: Adata 1TB okuma 3500mb/yazma 3000 MB.
Anakart: ASUS Prime H610M-K 4D.
RAM: XPG 8 GB (2x8) DDR 4 3200MGHZ.
PSU: Power Boost 650W 80+
Bugün FiveM oynerken 2 saat geçtikten sonra şarjımın 96 olduğunu fark ettim, internette biraz araştırdım battery Boost adlı özeliktenmiş galiba BIOS'tan kapatılıyormuş kapatmama gerek var mı? Yoksa şarjım 97-96 seviyesinde performans kaybı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün FiveM oynerken 2 saat geçtikten sonra şarjımın 96 olduğunu fark ettim, internette biraz araştırdım battery Boost adlı özeliktenmiş galiba BIOS'tan kapatılıyormuş kapatmama gerek var mı? Yoksa şarjım 97-96 seviyesinde performans kaybı olur mu?

FiveM'de çok düşüş yaşamadıysan bir şey olmaz

FiveM'de çok düşüş yaşamadıysan bir şey olmaz.

3 saate yüzde 1 fln azalıyor benim merak ettiğim şarjım 90'lara düşünce performans düşüsü olur mu?

3 saate yüzde 1 falan azalıyor benim merak ettiğim şarjım 90'lara düşünce performans düşüsü olur mu?

Tersine battery Boost kapatmak performansı etkiler ama bataraya sürekli doldur, boşalt yapacak ve batarya ömrü etkilenecek. Seçim sizin.

Tersine battery Boost kapatmak performansı etkiler ama bataraya sürekli doldur, boşalt yapacak ve batarya ömrü etkilenecek. Seçim sizin.

Şarmın 96 seviyelerinde düşünce performans farkı olur mu peki ya da o özelliği kapatırsam ne kadar performans farkı olur?

Şarmın 96 seviyelerinde düşünce performans farkı olur mu peki ya da o özelliği kapatırsam ne kadar performans farkı olur?

Batarya azalınca performans düşmemesi gerekli fakat battery Boost kapanınca azalacak performansı görmek için denemeniz gerekli. Net bir şey diyemem.

Batarya azalınca performans düşmemesi gerekli fakat battery Boost kapanınca azalacak performansı görmek için denemeniz gerekli. Net bir şey diyemem.

BIOS'u güncelleyip kapatmam lazım değil mi? NVIDIA ayarlarından kapatsam yeter mi?

BIOS'ta battery Boost ile ilgili bir şey göremedim. BIOS güncel değil cihazım: Lenovo IP Gaming 3 82SC0098TX.

O cihazda asıl düşündüğüm şekile battery Boost yoktur. Ben Excalibur modellerde olan gibi yani adaptörleri yetersiz olan modellerde batarayadan destek alma sistemi sandım. NVIDIA üstünde olan ayar batarayada oyun oynarken performans arttırmak için var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı