Battle.net COD MW 2019 yalnızca hesabın ülkesinde mi oynanır?

CH1ZU

Hectopat
Katılım
18 Ocak 2018
Mesajlar
181
Makaleler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar oyunu KEY olarak alacağım ve Rusya hesabı lazım diye yeni açtım ama bu oyunda EU serverlarına bağlanmamı engelleyecek bir durum mu? Yani hesap ülkesi ne olursa olsun istediğim serverda oynayabilir miyim?
 
Cold War hakkında ne düşünüyorsunuz, şu an indirimde çünkü? Oynanış aynı ancak ben eski tip silahları falan hiç sevmiyorum.
Ben competitive oyuncuyum.Proluğa kasıyorum,CW kesinlikle underrated bir oyun.MW daha gerçekçi bir oyundu.En güzel olarak değerlendirilen oyun olan BO2(kesinlikle öyle)nin mapleri var,oynanışın MW ile alakası yok çünkü firma farklı.Ayrıca oyunda ranked modu da var,(CODLEAGUE oyuncularının oynadığı mod,rekabetçi).Grind için şu an onu oynayabilirsiniz,şahsen 4000 saat falan oynadım bu sene oyunu.Boş konuşmam COD hakkında emin olun.
 
Ben competitive oyuncuyum. Proluğa kasıyorum, cw kesinlikle underrated bir oyun. MW daha gerçekçi bir oyundu. En güzel olarak değerlendirilen oyun olan BO2(kesinlikle öyle)nin mapleri var, oynanışın MW ile alakası yok çünkü firma farklı. Ayrıca oyunda ranked modu da var,(codleague oyuncularının oynadığı mod, rekabetçi).grind için şu an onu oynayabilirsiniz, şahsen 4000 saat falan oynadım bu sene oyunu. Boş konuşmam CoD hakkında emin olun.

İkisi arasından CW öneriyorsunuz yani? Server doluluk oranları ne durumda peki hocam?
 

Geri
Yukarı