Battlecruiser, Warcry gibi kasaların kötü olması

Bu üyenin zihniyetini hiç anlayamıyorum gerçekten, yahu kimse adama katılmıyor hala diretiyor dediği şeyi.
Birinin katılmasına gerek mi var abicim? her şey ortada zaten.

Bu kasalar leş ötesi hava akışına sahipler bunu tartışmak bile komedi. Görselliği için alan adama lafım yok isteyen istediğini alır ama yarım yamalak bilgisiyle önde ki 1,5-2cm ve üstteki 0,5cm kendine bile hayrı olmayan hava boşluğunu gösterip bak buralardan hava alıyor kasa diye kendilerini kandıranlar ve üstüne üstlük millete öneren sivri zekaları gördükçe bu kasa hakkında uyarasım geliyor.

Tek amacı görsellik olan, hem cpu hem gpu da sıvı soğutma kullanan yada custom bir şeyler deneyecek olan adam zaten gitsin alsın ama adamın cebinde üç kuruş para var geliyor buraya tavsiye almaya hoop adama hemen yapıştırıyorlar warcy al, battlecruiser al, gerçekten komedi.
 
Arkadaş kasalar ile kafayı bozmuş. Destek almanı öneririm. Konu kasalara gelince arkadaş kendinden geçmeye başlıyor. Nasıl bir hayal dünyası var ben çözebilmiş değilim. Kasalarla falan kavga ediyor. Bu kadar kibir ve nefretin sebebini hala ama hala anlayabilmiş değilim. Cansız varlıklara nefret besliyor. :) Hayat güzel arkadaşım, kasalar için kendini bu kadar yorup sinirlerini bozmaya değmez.
 
Dikkatinizi çekti mi bilmem konunun öznesi Abkoncore kasadan daha kötü Fara R1 gibi Mesh kasanın sıcaklık değeri var. Fara R1 fabrikadan tek fanla geldiği için sıcaklığı yüksek çıkmış görünüyor. Arkadaşın gömdüğü o iki kasaya gerekli fan takviyeleri yapıldığında sıcaklık değeri korkulacak seviyelerde görünmeyecektir. Ayrıca önü açık kasaların daha çabuk tozlanması ve bakıma ihtiyaç duyması gibi eksi faktörleri kimse hesaba katmıyor. Herkes sisteme sık bakım yapmıyor. Daha az tozlanıp geç bakım yapmak içinde önü camlı kasa pek tabii ki alınabilir.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu inceleme size gelsin.

Bu tarz dört bir tarafı kapalı, hava akışı olmayan ya da çok ufak bir boşluk bırakılan leş kasaların içinde 12 tane fan dahi barındırsa bir işe yaramayacağını belki öğrenirsiniz. He tabii bu videodaki kasa ülkemizde satılan Battlecruiser ve Warcry çöplerinden çok çok daha büyük ve geniş olduğu halde nasıl rezalet bir soğutma performansı sergilediği ortada.

Almayın, aldırmayın.
Hayatımda gördüğüm en komik konu olabilir, mesh olmayan her kasa 0 hava akışına sahip öyle mi 🤣? Battlecruiser'da nerden baksan 2 parnaklık boşluk var ortalama yan taraflarda, oradan havayı yeterli derecede alıyor. WarCry zaten Lian Li O11, o da yeterince alıyor konumlandırnayı doğru yaparsan.

Saf hava akışı isteyenler panelin deli gibi tozlanmasını ve daha kötü bir görüntüye mecbur kalıyorlar.
Bu arada o mesh kasalarla Battlecruiser arasındaki fark 5 6 dereceyi geçmiyor, zaten o bütçede kasa alan adamın bileşenlerinin soğutması iyidir ellemez hiç onu.

Çok saçma bir konu olmuş.
 
Kullandığım için değil ama, bende kasanın güzel olduğunu söylemeliyim, belki alacak olanlara faydalı olur. Ryzen 7 3700x ve 3070 ti suprim x ekran kartı ile kullanıyorum kasayı, hava sirkülasyonunda tek bir sorun görmedim ve hayatımda kullandığım en sessiz fanlara sahip kasaydı şu ana kadar, bunu da söylemeliyim. (Tabii ki daha iyileri vardır elbet...)
 

Geri
Yukarı