Battlefield 1 hala mükemmel

Öncelikle geç cevap verdiğim için özür dilerim. Benim hatırladığım kadarıyla "apocalypse" gibi haritalarda oyun buluyordu, çok düşük bir ihtimal sunucudan kaynaklı olabilir.

Online bilmiyorum ama hikaye kısmını sevmedim. Tek bir hikayeyede sahip değil sanırım. Çok karışık.

Battlefield 3...

Online FPS türüne yön veren serinin en iyi oyunu.

Amazon ücretsiz verdiği zaman almıştım, Online oynamak için DLC'ler ya da eklentiler şart mı düz standart versiyonla eğlenir miyim sizce.

Amazon ücretsiz verdiği zaman almıştım, Online oynamak için DLC'ler ya da eklentiler şart mı düz standart versiyonla eğlenir miyim sizce.

Şart değil hikaye kısmı bile aşırı sarar sadece hikayesi için bile alınabilecek bir oyun.

Hikaye değil de online için eksikliğini büyük ölçüde hisseder miyim?
Dlc li haritalarda fazla maç bulmuyor zaten. Premium pass alınca sadece 20 tane özel sandık avantajın olur. Ben almıştım şuan boşu boşuna almış gibi hissediyorum.

Apocalypse haritaları fazla oynanmıyor (somme nehri hariç) onun dışındaki haritalarda oyunun kendi sunucularında çıkıyor ama onlarda da hile çok oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…