Battlefield 1 hala mükemmel

2042 çok hızlı bir oyun. Aynı şekilde BF5'te. Bence BF 1 i seveceksiniz.

Ben de öyle düşünüyorum o yılda çıkmasına rağmen şimdi çıkan güncel oyunlara taş çıkarır bana göre de en iyi Battlefield oyunu 1

Ben bıraktım artık, 1 adama gelsem yanında 7 8 adam çağırması mı dersin, Sniper dışında bir şey oynamayan obezler mi dersin, erkek görünümlü kız kitlesi mi dersin, hile alıp dağa giren mi dersin, tank mı oynayan dersin. Oyun gerçekten güzel ama kitlesi oyunu son derece mahvetti.

Bence en iyisi BF3'tü. İlk çıktığında multiplayer açısından devrim yaratmıştı. O zamanlar frostbite 2 dehşet duruyordu. Çok zaman öldürdüm orda. Haritalar mükemmeldi. Özellikle metro haritası muazzamdı. Sunucular full dolu olurdu ve girmek için beklerdik. Ahhh o eski zamanlar. Bilmeyen arkadaşlara casbian border trailer videosunu izlemelerini tavsiye edebilirim.

Herhalde oynadığı en son Battlefield 1942 ve Battlefield Vietnam olan benden başka dinozor yok forumda

LoL mu oynuyorsun kanka bu muhabbetlere hiç gelmedim ben? Zaten AMG gibi sunucularda sürekli tank oynamak yasak. Sniper oynamak bile bir beceri gerektiriyor sanki hiç gerektirmiyormus gibi konuşman garip açıkçası.

Yalnız konu sahibi beni anlatıyor zannetim. Battlefront 2, BF1 falan. Hala Online Rekabetçilerde ağız tadı arayan birilerinin olması güzel.

Sinir krizi geçirtir adama. Ben de aldım ama ömrüm kısaldı.
Çatışma künyesini almak için baştan başlayarak 4-5 kere denemişimdir bi ara sinirden burnum kanamıştı ama buna değer

Hocam BF 1 oynayan kız mı olur yapma sende

Bu arada o 7-8 adam olayı doğru ben 1 adam diye dalıyorum arkasından 3 4 tane adam çıkıyor bi anda manga doğumu yapıyorlar heralde başka açıklaması olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…