Battlefield 1 hala mükemmel

BF1 gerçekten muazzam bir oyun düzenli olarak oynuyorum tüm BF oyunlarına sahibim ama hiçbiri bu zevki vermiyor. Silahlar ve aksiyon konusunda 5 ilr 2042 daha iyi ama atmosfer ve optimizasyon. Çok ayrı bir seviye.

Uzun yıllar BF1 oynadım. Öncelikle Online modu çok sarıyor ama 2042 gibi hızlı bir oynanışa sahip değil bana kalırsa. Hile konusunda da girdiğiniz sunuculara bağlı. Düzgün kaliteli sunucuya girdiğiniz zaman hile olmuyor genellikle. BF1 bitti diyenler büyük ihtimalle oynamıyordur ya da gireceği sunucuyu bilmiyordur. 2042 kötü diyenleri de hala anlamıyorum. (2042 serisine yeni başladım) bence oyuna kötü dedirtecek bir şey yok. Sadece bazı texture hatalarından dolayı merminin geçmesi gereken yerlerde mermi geçmiyor o kadar onun dışında çok iyi ama 2sinin de zevki aşırı farklı.

Benim serinin en çok severek oynadığım ve halen daha kendisiyle kıyaslanabilecek bir oyun bulamadığım oyundur. Bu oyun çıkalı 8 yıl oldu ve 8 yıl sonra bile bir oyun bu kadar kaliteli gözüküyorsa o oyun zaten başyapıt olmaya direkt adaydır. Benim de oyunu ilk oynadığım zamanlarda k/d oranım kötüydü ancak canımı sıkmıyordu bu durum, zamanla oran arttıkça 2 kat keyif almaya başladım oyundan.

Serinin en sevdiğim oyunu BF4 benim. Bilmiyorum modern savaş seviyorum daha çok.

Bf1 sanat eseridir, ww1 deki bir askerin duygularını hissediyorum resmen. Keske güncelleme gelse, özellikle hilecilere karşı.

Evet bende geçenlerde bir iki hafta önce aldım 15 liraya sonra indirdim bir göz atarım sonra başka bir zaman devam ederim dedim bütün hikayeleri bitirdim özellikle şu Black bessli hikayeyi çok beğendim adı çamur ve kan içindeydi galiba normalde ben arka taraftan the last of us Part 2 oynuyordum düşündüğümun tam aksine tlouyu kenara attım Battlefield i oynadım bu oyunu nasıl 15 liraya aldım hiç bir fikrim yok sadece ALLAH razı olsun Sony Epicle Türkiye'yi sirtliyonuz

Epic indirimdeyken aldığım Battlefield 5 var indirmedim oynamadımda oyun güzel mi?

BF 2042 ye sürekli modlar geliyor. Ben de yüzlerce saat BF 4 multiplayer oynamıştım. Ama BF 2042 de BF 4 kadar eğlenceli oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…