Battlefield 1 Origin Satın Alma

Ben dün gece aldım ve yükledim. Şu an keyfim yerinde :D

Peki son bir sorum olacak. Origin'i indirmek şart mı? İndirme butonunu da göremedim.

Evet bilgisayarına aldıysan oradan yüklemen şart. Ben satın aldıktan sonra kütüphaneme gelmedi. Bir süre bekledim ve çıkış yapıp tekrar girdiğimde kütüphanemde gördüm oyunu. Oradan üstüne tıklayınca indirme seçeneğinin geliyor olması lazım. Ayrıca bedava olan Premium Pass'i de yüklemeye başlamadan önce etkinleştirin.

Edit: Origin'i indirmek istediğinizi göremedim kusura bakmayın. İnternet tarayıcınızdan hesabınıza giriş yaptıktan sonra sol tarafta kütüphanenizin altında Origin'i indirmek için link bulunuyor oradan indirebilirsiniz.

@asum812 @Rahasa Hayır satın aldıktan sonra hemen gelmedi bi 5 dakika bekledikten sonra origin tarafından onaylandı maili geldi ondan sonra kütüphanede gözüktü. Sanırım kredi kartını falan onaylaması gerek öncelikle. Kütüphaneme tıkladıktan sonra açılan menüde extra content yazıyor oraya tıkladıktan sonra premium olan DLC lerin altında yeşil tik unlocked var, sahipsin anlamında.

@asum812 @Rahasa Hayır satın aldıktan sonra hemen gelmedi bi 5 dakika bekledikten sonra origin tarafından onaylandı maili geldi ondan sonra kütüphanede gözüktü. Sanırım kredi kartını falan onaylaması gerek öncelikle. Kütüphaneme tıkladıktan sonra açılan menüde extra content yazıyor oraya tıkladıktan sonra premium olan DLC lerin altında yeşil tik unlocked var, sahipsin anlamında.

Bana o mail geldikten sonra da gözükmüyordu zaten. Tarayıcıdan giriş yaptığımda gözüküyordu ama Origin kullanarak girdiğimde gözükmiyordu. Daha sonra eklendi.

Selamlar, Şuanda 9€ olarak görünüyor doğrumudur ? Ve aylık ve yıllık seçeği geliyor bu nedir ?
Evet, şu an 10 Euro'ya satılıyor. İşaretlediğim kısımdan satın alın. Alt kısımdaki Origin Access bizi ilgilendirmiyor.

374980

Not: oyuna sahip olduğum için hediye(gift) et kısmından gösterdim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı