Battlefield 1 Oyunundan Zevk Almıyorum

Makaleler
1
Şu ana kadar bir kaç görev yaptım. Çok sıkıldım arkadaş, bu nedir? WW1 teması iyidir diye oynayayım dedim. Boş boş tank sürüyorum, başkalarını patlatıyorum. Hiç de eğlenceli değil. Adamlarla savaşması da hiç eğlenceli değil. Ekrana boş boş bakarak oynuyorum öyle. Grafik açısından da hiçbir şey görmüyorum ben. Ultra ayarda oynuyorum fakat tek güzel işlenen şey elimizdeki silahlar. Grafiği boş, kendine çekiciliği boş, hikayesi bomboş. Bu böyle devam mı edecek? Bunun için EA Play almıştım fakat oynamayacağım sanırım. Sizce devam etmeli miyim?

Şu ana kadar bir kaç görev yaptım. Çok sıkıldım arkadaş, bu nedir? WW1 teması iyidir diye oynayayım dedim. Boş boş tank sürüyorum, başkalarını patlatıyorum. Hiç de eğlenceli değil. Adamlarla savaşması da hiç eğlenceli değil. Ekrana boş boş bakarak oynuyorum öyle. Grafik açısından da hiçbir şey görmüyorum ben. Ultra ayarda oynuyorum fakat tek güzel işlenen şey elimizdeki silahlar. Grafiği boş, kendine çekiciliği boş, hikayesi bomboş. Bu böyle devam mı edecek? Bunun için EA Play almıştım fakat oynamayacağım sanırım. Sizce devam etmeli miyim?
Alabiliyorsan bence Battlefield 5 fln al

Sen çok yanlış anlamışsın, BF 1 1. dünya savaşıdır 😀

Singleplayer'ı iyi değil bence, multiplayer deneyin.
Düzelttim. Karıştırdım fakat ne demek istediğim çok açık zaten. Dünya savaşı teması iyi gidebilir demek istedim temel olarak.
Alabiliyorsan bence Battlefield 5 falan al.
EA Play ile aldım. Düşünmüyorum almayı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı