Battlefield 1 Premium Pass - An error occurred

temel52

Hectopat
Daha fazla  
Premium Pass hariç diğer bütün bedava eklentileri aldım. Ama Pemium Pass'i almaya çalıştığımda şu hatayı alıyorum:
"An error occurred. Please try again later. [ref. #web-purchase-owned-some-offer-in-bundle]"

Eğer masaüstü uygulamasından almaya çalışıyorsan arada hata verebiliyor origin.com üzerinden giriş yapıp almayı dener misin. Arada dlc'ler arası çakışmalardan dolayı indirmeme ya da satın almama hataları verebiliyor.
Eğer masaüstü uygulamasından almaya çalışıyorsan arada hata verebiliyor origin.com üzerinden giriş yapmayı dene. Eğer tekrar hata alırsan canlı destekle iletişime geçmen en mantıklı seçenek, ingilizcen kötüyse(ki İTÜ pek sanmıyorum ;) ) bile anlatmak istediğini hemen anlamakta ve sorununu gayet hızlı bir şekilde çözmekteler. Canlı destek için tıklayabilirsin

Son düzenleme:
Merhaba, ben online (PVP) oynamıyorum. Sadece senaryosunu oynayacağım. Su an ps4 store da %88 inidirim var . Revolution ve standart sürüm arasında senaryo olarak bir fark var mıdır ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı